DESCULȚ ÎN IARBĂ - PRIN CETATE

Distribuie pe:

Seria de evenimente „Desculț în iarbă" este un concept care s-a născut din nevoia locuitorilor orașului Târgu-Mureș pentru relaxare într-un mediu diferit, este o modalitate prin care ei au posibilitatea de a evada de la viața cotidiană.

După 4 ediții de succes, „Desculț în iarbă" a dovedit că este un eveniment de o vară, o poveste cu oameni care știu să se bucure de moment, care nu uită să danseze desculți în iarbă.

Adunate la un loc, toate aceste momente au făcut ca edițiile „Desculț în iarbă" din vara lui 2017, să rămână în sufletele tuturor și să-și dorească să aibă din nou parte de acest eveniment, sau de unul asemănător, așa că organizatorii diSTiNCT events împreună cu JCI Tg.-Mureș s-au conformat.

Pe data de 9 iunie, va avea loc prima ediție „Desculț în iarbă" din vara lui 2018, pentru care se lucrează deja din greu. Locația acestei ediții este „Cetatea Mediavală" Tg.-Mureș. Evenimentul începe la ora 11.00 și se va încheia la ora 23.00.

Intrarea este liberă.

Participanții sunt încurajați să-și aducă pături și cărți cu ei, pentru o experiență completă. Evenimentul va fi acompaniat de un DJ, după care, participanții vor putea asculta concerte live. La lăsarea întunericului, sub clar de lună, toți cei care vor participa la eveniment sunt invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului, însuflețit nu doar de cerul înstelat.

La această ediție vom avea parte de două campanii sociale ale asociației JCI Tg.-Mures, dar și de o invitată specială. Ne bucurăm să o avem prezentă la eveniment pe jurnalista Sanda Nicola, care își va lansa „Carte de identitate", în prezența publicului „Desculț în iarbă".

Program „Desculț în iarbă - prin cetate": 9 iunie

11.00 - 21.00 - DJ,

12.00 - Campanie socială JCI Tg.-Mureș: „I Love My Health" - Comunitatea celor care doresc să afle mai multe despre cum pot să aibă grijă de sănătate.

15.00 Campanie socială JCI Tg.-Mureș: „EduClub" - Program în care membrii asociației încurajează participanții să citească în cadrul clubului de carte.

16.30 - Lansarea de carte a jurnalistei Sanda Nicola - „Carte de Identitate".

19.00 - Concerte live: Voci& Arte/ Școala Populară de Arte, Tg.-Mureș.

21.00 - Film în aer liber… mister pentru public până la momentul proiecției.

Dacă relaxarea a fost evidențiată în primele ediții, tot relaxarea este obiectivul principal al edițiilor care urmează. Evenimentul nu urmărește decât să aducă un moment de respiro și un zâmbet pe buzele locuitorilor orașului Târgu-Mureș care, sufocați de viața cotidiană, uneori par să uite să se mai bucure și să trăiască momentul.

După ediția din 9 iunie, organizatorii se pregătesc de ediția din iulie, care va avea un format ușor diferit, dar extreme de interesant…

Vă așteptăm cu drag pe iarbă.

 

Lasă un comentariu