AL BANO ȘI ROMINA POWER SE RECĂSĂTORESC!

Distribuie pe:

Săptămânalul italian „Nuovo", citat de mediafax.ro, susține că Al Bano și Romina Power se căsătoresc din nou, după 48 de ani de la prima lor nuntă!

„După ce ani de zile s-au bătut prin tribunale, Al Bano (75 de ani) și Romina Power (66 de ani) sunt din nou de nedespărțit! Au îngropat securea războiului, în 2013, la insistențele unui producător rus, care i-a convins să cânte din nou împreună. Apoi au început să colaboreze profesional și împăcarea s-a produs, ei dându-și seama că nu mai pot trăi unul fără altul.

Povestea lor de dragoste este urmărită cu sufletul la gură de întreaga lume. Prima dată, cei doi s-au căsătorit în 1970, fiind îndrăgostiți nebunește. Se cunoscuseră în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El i-a trimis sute de trandafiri roșii și i-a compus cântece.

După căsătorie, au adus pe lume 4 copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) și Romina Jolanda (30 de ani). Viața lor a fost de vis, până ce fiica cea mare a dispărut fără urmă, în 1994, la New Orleans. Al Bano i-a reproșat Rominei că nenorocirea s-a întâmplat din vina ei. Asta, fiindcă ar fi învățat-o pe Yilenia să se drogheze. Din această cauză au divorțat în 1999 și au fost cei mai mari dușmani timp de 19 ani", scrie sursa citată.

Lasă un comentariu