Felicitări, doamna directoare!

Distribuie pe:

Suntem în focul manifestărilor dedicate absolvenților clasei a VIII-a. Se face bilanțul, se nasc speranțe pentru viitor.

Nimic senzațional și, totuși, la Școala Gimnazială „Al. Ioan Cuza" Tg.-Mureș s-a întâmplat ceva deosebit, un gest de noblețe profesională și sentimentală al dnei director Olga Atomei.

Începe festivitatea, se prezintă prezidiul unde se află și un scaun liber. La inițiativa lăudabilă a dnei director, acel loc e ocupat de o bunică, fostă profesoară, care are nepoata absolventă a clasei a VIII-a, are o fiică profesor la această unitate și încă o viitoare speranță în clasa I.

Gestul mi se pare deosebit, pentru că, puțini manageri mai dau importanță prezenței, celor care, trecând spre binemeritata odihnă, după mulți ani de activitate în domeniul învățământului, mai vizitează școala.

Dragostea față de colegii prezenți, dar și față de cei trecuți prin unitatea amintită, caracterizează oamenii integri, oamenii făcuți să conducă oameni, iar aceste rânduri le dedic cu toată prețuirea și respectul doamnei directoare a unității unde, temporar, am fost și eu titular.

Felicitări dna directoare!

Lasă un comentariu