ELITE ALE ȘCOLII MUREȘENE Fărcaș Sorana, o elevă cu care școala se mândrește

Distribuie pe:

Prestigiul unei școli este dat nu numai de calitatea procesului instructiv-educativ, ci și de acei elevi, care, prin eforturi deosebite, se implică în activități extrașcolare și participă la concursuri artistice la nivel național și internațional.

Una dintre aceste mici vedete, dar deja suficient de mare prin complexele domenii artistice, pe care, cu mare abilitate și perseverență le face să interfere, atât ca interpret vocal de muzica modernă, dar și cochetând cu dansul și gimnastica ritmică, este eleva școlii noastre, Fărcaș Sorana, foarte curând absolventă a învățământului primar la clasa a IV-a B.

Mult succes în cariera de artist! Este un munte de voință cu un zâmbet larg, candid, o privire senină și curată, ce acompaniază o voce de aur, puternică, matură, ce pare să aparțină unui alt trup. La doar 10 ani, are un palmares extrem bogat, fiind un artist complex, cu o bogată carieră artistică: a jucat în film și teatru, a obținut premii la Festivaluri și Concursuri internaționale de muzică și dans și este vicecampioană mondială la dans.

Da, Sorana! A venit momentul ca școala ta să recunoască meritele care îți aparțin, să recunoască faptul că prin activitatea ta extrașcolară căreia i te dăruiești în tot timpul tău liber, ne-ai făcut cinste tuturor și i-ai umplut de bucurii atât pe părinții tăi, cât și pe bunici, dintre care, cei de pe linia maternă, au fost și ei cadre didactice ale acestei școli.

Noi, toți, te felicităm și te îndrumăm să nu te oprești din drumul pe care, prin propriile tale eforturi, ți l-ai croit și netezit spre o carieră de artist împlinit, așa cum avem convingerea că vei deveni! Și să nu uiți! Marele filosof roman Seneca spunea: „Efortul este apanajul elitei".

Dar poate, oricâte laude ai primi din partea noastră, acestea nu ar convinge fără o succintă trecere în revistă a diplomelor care ți s-au acordat de diferite foruri și autorități din domeniul cultural, dintre care menționăm câteva dintre ele, obținute anul acesta: Concursul Internațional de Dans și Muzică „Ghiocelul de Argint" - Marele premiu la categoria 10-11 ani; Concursul Internațional „TRECUT. PREZENT. VIITOR" - Premiul I, Trofeu în cadrul unui trio de copii; Concursul Internațional „TRECUT. PREZENT.VIITOR" - Secțiunea „Muzică de divertisment" - Premiul III; ediția a VI-a a concursului „Elevii au talent" - Premiul special; Concursul Național de dans „Buburuza de aur" - Premiul I, împreună cu grupul de dans „Together Dance"; Festivalul Balcanic „FEMI-SPORT România" - Premiul I, împreună cu Acrogrup Tg.-Mureș.

Mult succes în cariera de artist! Ne mândrim cu tine!!!

 

Lasă un comentariu