La Târgu-Mureș, fără căpușe!

Distribuie pe:

Consilierul primarului, Claudiu Maior, a anunțat ieri, că municipiul este printre puținele orașe din țară care nu a avut probleme generate de căpușe, ca urmare a acțiunilor de dezinsecție întreprinse în cele mai frecventate zone din municipiu, Platoul Cornești și Complexul de Agrement și Sport Mureșul.

„Îi informăm pe târgumureșeni că pot accesa în siguranță spațiile de joacă, neexistând niciun pericol de infestare cu căpușe. Din fericire, Târgu Mureșul a fost ocolit de probleme cauzate de prezența acestora, fiind printre puținele orașe din țară care nu s-au confruntat cu astfel de probleme. Weekend-ul și Platoul Cornești, două locuri consacrate în ceea ce privește petrecerea timpului liber, vă așteaptă cu brațele deschise, pe toată perioada verii" a menționat Claudiu Maior, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că operațiunile de dezinsecție pentru eliminarea căpușelor se desfășoară în fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni, în zonele frecventate intens în sezonul estival, Platoul Cornești, unde se înregistrează peste 3.000 de vizitatori în week-end, și Complexul de Agrement și Sport Mureșul, frecventat de circa 6.000 de persoane la sfârșit de săptămână.

Lasă un comentariu