Lecție pentru copiii moștenitori: „NU AU MUNCIT PÂNĂ ACUM, DECI NU VREAU SĂ ÎI ALINT!"

Distribuie pe:

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari-șefi din lume, Gordon Ramsay, proprietar al celebrelor restaurante Michelin, dar și realizator de emisiuni culinare televizate, a declarat, într-un interviu pentru „The Telegraph", citat de descopera.ro, că nu va lăsa averea moștenire celor patru copii ai săi, chiar dacă are o avere estimată la 160 milioane de dolari.

„Banii nu au fost niciodată o prioritate pentru mine și doresc să le insuflu asta și copiilor mei.

Categoric, averea mea nu va fi lăsată copiilor, și nu o spun din răutate, ci din simplul motiv că nu vreau să îi alint. Singurul lucru asupra căruia am convenit cu soția mea, Tanya, este un procent de 25% depozit pentru un apartament, pentru fiecare dintre ei.

Nici când vine vorba de vacanțe, copiii mei nu se bucură de lux. Nu le cumpăr bilete la clasa întâi, atunci când călătoresc cu avionul, ci îi trimit la economic, cu oamenii de rând.

Nu au muncit până acum ca să își permită acest lux, pe care fiecare dintre noi îl apreciază mult mai mut după ce a muncit pentru el.

Ultima dată când am fost la Royal Hospital Road, restaurantul din Chelsea, a fost la ziua fiicei mele, Megan, când a împlinit 16 ani. A fost prima dată când am mâncat aici împreună cu copiii.

Cât despre banii de buzunar, fiecare copil are un buget maxim. Astfel, adolescenta Megan primește 100 de dolari pe săptămână, iar ceilalți primesc câte 50 de dolari. Din acești bani, trebuie să își plătească facturile la telefon și transportul cu autobuzul", declara Gordon, într-un interviu.

Conform sursei citate, Gordon Ramsay s-a născut în Scoția și a avut un tată violent și alcoolic. La 42 de ani, s-a căsătorit cu Tanya, iar cei doi au patru copii împreună - Megan (18 ani), gemenii Holly și Jack (17 ani) și Matilda (15 ani).

Lasă un comentariu