„SpeoFascination in Cioclovina" Expediția speologică

Distribuie pe:

Ministerul Tineretului și Sportului derulează, prin Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, expediția speologică „Speo Fascination", în colaborare cu Asociația Speologică Geoda. Expediția speologică se desfășoară în cadrul extrem de pitoresc al localității Cioclovina, în perioada 29, 30 iunie - 1 iulie și-i va avea ca lectori pe Marius Cigher și Cristian Oltean.

Expediția se adresează studenților și tinerilor cu vârsta peste 18 ani. Prioritate vor avea cei care au urmat Cursul de Inițiere în Speologie și studenții interesați de mediul speleal.

Înscrierea și participarea sunt gratuite!

Cei interesați se pot înscrie online: https://www.ccsmures.ro/expeditie-speolo%E2%80%A6on-in-cioclovina/ sau https://docs.google.com/forms/d/1RPOE4HYVJ7TBgIV5Yp73LGvZaCc0hgnn49PKnVLO-Dw/viewform?edit_requested=true sau la sediul CCS Mureș, până în 22 iunie.

Printre obiective carstice incuse se numără: dolinele de pe Platoul Triscioare, valea dolinară Cioclovina, depresiunea de contact carstic Ponorici, Avenul Ponorici, Peștera Ponorici, lapiezurile din versantul drept al Depresiunii Ponorici, iar dintre cele antropice: viaductul roman, drumul roman, zidul dacic.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0743-10.31.67 sau 0265-21.60.66, cighermarius@yahoo.com sau ccs.targumures@mts.ro, aflăm de la Olteanu Anca, referent cultural la Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu