În perioada 18-21 iunie, în județul Mureș, va avea loc tabăra de vară a voluntarilor. Acțiunea este organizată de prof. consilier școlar Carmen Nichiforiuc, prof. consilier școlar Emil Bloj și Cristian Bloj, elev al Liceului Teoretic „Gh. Marinescu" din

Distribuie pe:

În perioada 18-21 iunie, în județul Mureș, va avea loc tabăra de vară a voluntarilor. Acțiunea este organizată de prof. consilier școlar Carmen Nichiforiuc, prof. consilier școlar Emil Bloj și Cristian Bloj, elev al Liceului Teoretic „Gh. Marinescu" din Tg.-Mureș. De asemenea, organizator și coordonator („din umbră" al grupului de voluntari din Dej) este prof. Chira Laurenția.

Va participa și un grup de voluntari - elevi din clasele IX-XI de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian" din Dej.

Programul debutează luni, 18 iunie, cu sosirea elevilor-voluntari din Dej. Va urma, de la ora 16.30, la Inspectoratul Școlar Județean Mureș, o activitate de intercunoaștere între membrii celor două grupuri. Marți, 19 iunie, de la ora 9, se va pleca spre Platoul Cornești, pentru Team Building și vizitarea Grădinii Zoologice.

În aceeași zi, de la ora 15.30 și până la ora 22, la Complexul de Agrement „Mureșul", elevii vor avea ocazia de a se răcori în cele două bazine mari, pentru înotătorii experimentați, dar și în bazinele mai mici, pentru cei mai neprietenoși cu apa. De asemenea, vor avea posibilitatea să joace baschet, volei, tenis de masă, badminton sau alte sporturi în aer liber.

Miercuri, 20 iunie, traseul urmat vizează Str. Mihai Eminescu - Scara Rakoczi, apoi Cetatea Medievală, unde se vor desfășura alte activități de Team Building. De la ora 12.30, se va vizita Palatul Culturii din Târgu-Mureș, apoi Strada Bolyai Farkas, Liceul Teoretic „Bolyai Farkas", Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian", - Bulevardul Cetății din Târgu-Mureș, Colegiul Național „Unirea", Universitatea „Petru Maior" - Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe și Litere, Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative; Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș (UMF Târgu-Mureș), Parcul Eroilor, iar de la ora 17, activitățile recreative vor continua la Complexul de Agrement „Mureșul".

Joi, 21 iunie, la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu", sunt programate diverse acțiuni, precum și închiderea festivă a taberei, aflăm de la inițiatorii evenimentului.

Lasă un comentariu