Igor Bergler și-a prezentat cel mai nou roman, la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Sâmbătă, 16 iunie, renumitul autor Igor Bergler și-a prezentat cel mai nou roman al său, Testamentul lui Abraham, în cadrul unei întâlniri cu publicul târgumureșean, la Teatrul Scena din Cetatea Medievală, Târgu-Mureș.

Evenimentul, organizat de către OmnisLibri împreună cu Teatrul Scena, a strâns aproximativ 50 de cititori, care s-au bucurat și de un scurt moment teatral, ce a constat în punerea în scenă a unui pasaj din Testamentul lui Abraham. Evenimentul este primul dintr-o serie intitulată Atelierul de Gândire, care își propune să îmbogățească viața culturală târgumureșeană. „Dorim să oferim publicului mureșean ocazia de a cunoaște scriitori renumiți și de a intra în contact cu ceea ce se întâmplă la nivel național în ceea ce privește domeniul literar", afirmă Anamaria Marocico, fondatoarea OmnisLibri.

Cărțile autorului Igor Bergler, Biblia Pierdută și Testamentul lui Abraham, se numără printre cele mai citite romane din țară. Biblia Pierdută este cel mai vândut roman din istoria contemporană a României, având peste 130.000 de exemplare vândute în doi ani, iar Testamentul lui Abraham se bucură de același succes, având 65.000 de exemplare vândute în doar șase luni de la lansare. Printre proiectele de viitor ale autorului se află ecranizarea romanului Biblia Pierdută, la Teatrul Excelsior din București, lansarea peste trei luni a unei noi cărți intitulată 6 povești cu draci, precum și a unui nou roman, Minciuna lui Michelangelo.

OmnisLibri este o librărie recent lansată, cu sediul în Târgu-Mureș, pe strada Tineretului nr. 2, care dorește să reînvie pasiunea pentru lectură și să aducă culoare în ceea ce privește viața culturală din Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu