O revistă școlară care își respectă blazonul

Distribuie pe:

Anotimpurile copilăriei, revista Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu" din Târgu-Mureș, are deja parte de un deceniu de apariție și o creștere valorică semnificativă a conținutului editorial. Rod al creativității elevilor, dar și al cadrelor didactice colaboratoare și îndrumătoare, publicația s-a bucurat atât de aprecierile cititorilor din comunitatea locală de elevi, părinți și dascăli, cât și de voci competente, externe instituției școlare din strada Ialomiței / Libertății.

În perioada menționată, revista a fost mereu în preajma podiumului, într-o ediție ocupând chiar locul III la competiția județeană a revistelor școlare. În acest an, însă, după ce a ocupat locul al doilea la nivel județean, Anotimpurile copilăriei obține, în etapa finală republicană, titlul de „Laureat" al Concursului Național al Revistelor Școlare tip magazin, secțiunea Școli gimnaziale.

Acest premiu încununează atât munca editorială, cât și acțiunile de promovare a revistei, prin lansările ei în cadrul unor programe cultural-artistice de anvergură, ultima chiar în cadrul ediției din acest an a „Zilelor Târgumureșene", din incinta Cetății.

Lasă un comentariu