La mulți ani, doamnă învățătoare!

Distribuie pe:

Cu prilejul zilei de naștere și al ieșirii la pensie, doamna învățătoare Ileana Costea, de la Școala Gimnazială „Învățător Stroiescu Ioan" din satul Criș - unitate de învățământ din structura Școlii Gimnaziale „Cornel Regman" Daneș - a fost înconjurată cu multă dragoste și apreciere de colegii de breaslă, după 43 de ani de muncă la catedră. Printre invitați s-au aflat cele două directoare de școală, prof. Minodora Răileanu și prof. Dana Niste, iar din partea administrației publice locale: primarul Nicolae Mosora, viceprimarul Ioan Burnete, alături de părintele paroh Marius Moldovan și numeroși colegi ai sărbătoritei.

„Cadoul de pensionare" l-a constituit un spectacol oferit de cunoscuții interpreți: Marcel Părău, Ioana Bogdan, Robert Târnăveanul și Mihai Șuteu, având girul a doi instrumentiști de excepție ai formației „Real", organistul George Nevodaru, saxofonistul Nicolae Stoica și solista Ioana Gheaja. Sub pregătirea și îndrumarea dnei prof. Elena Moldovan, fetele din Criș au interpretat o impresionantă suită de dansuri românești.

O zi de neuitat atât pentru sărbătorită, cât și pentru cei care i-au fost aproape, dorindu-i viață lungă, bucurii, sănătate și tihnă, după mai bine de patru decenii de muncă și dăruire în educarea tinerelor generații.

Lasă un comentariu