HOROSCOPUL LUNII IULIE 2018

Distribuie pe:

Pentru luna iulie 2018, astrologii ne sfătuiesc să ne păstrăm calmul și să judecăm lucrurile la rece, tocmai pentru că traversăm o perioadă caniculară, în care vom întâmpina multe obstacole.

Pe de altă parte, astrologica.ro ne asigură că luna iulie aduce, pentru fiecare dintre noi, oportunități și energii pozitive, totul depinzând de cât de receptivi suntem la acestea.

Berbec - Se anunță o lună lipsită de griji din punct de vedere financiar, bugetul tău începând să se rotunjească, după cheltuielile mai mari de la începutul anului. În plus, și ceilalți membri ai familiei vor începe să câștige mai bine. Ar fi bine să îți amâni concediul pentru luna august, atunci când ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. În schimb, iulie este o perioadă benefică pentru revizuirea modului în care comunici cu colegii, cu șefii sau cu subalternii, dar și a modului în care îți utilizezi talentele sau îți afirmi individualitatea.

Taur - Inima îți spune să te bazezi pe intuiție, dar ceea ce se petrece între tine și persoana iubită trebuie judecat cu obiectivitate. Planurile partenerului tău ți-ar putea strica planurile personale, însă analizează situația cu atenție, pentru că este posibil ca dorințele și proiectele lui să vă aducă multe beneficii și merită sprijinite. În ceea ce privește banii, Taurii trebuie să obțină siguranța financiară, concentrându-se pe resursele proprii, nu să caute prin buzunarele altora.

Gemeni - Situații neașteptate la serviciu te obligă să iei măsuri și să te concentrezi asupra activităților mai dificile. În iulie, trebuie să fii foarte diplomat și să analizezi cu atenție ceea ce se întâmplă în plan profesional. În schimb, pe plan sentimental, vei avea o perioadă pasională, senzuală, intensă, indiferent dacă ești căsătorit sau doar în căutarea unei aventuri pasagere. Te încântă jocurile seducției și ești foarte sigur pe tine și pe ceea ce simți.

Rac - Astrele te vor ajuta să îți consolidezi bugetul, dacă ești prudent și cheltuiești mai puțin în primele zile ale lunii. Este posibil ca cineva apropiat să îți solicite un împrumut și, dacă merită, îl poți ajuta fără riscuri. Însă, nu uita să îți folosești economiile și pentru vacanță și distracții, ca să te relaxezi și să simți din plin că este vară. Pe de altă parte, viața de cuplu tinde să fie agitată, cu dispute și confruntări de voințe și de forțe. Totuși, este o perioadă în care poți să recâștigi terenul pierdut, să îți redefinești dorințele și să te îndrepți spre împlinirea lor.

Leu - Este o perioadă excelentă pentru relația intimă și pentru multe seri petrecute în doi. Se anunță pasiune și decizii mari pe care le vei lua sub impulsul sentimentelor de moment, dar care îți vor prinde bine pe viitor, pentru că dragostea te va ajuta să faci cele mai bune alegeri. Luna iulie este o perioadă bună și pentru a-ți petrece mai mult timp cu familia lărgită, să vizitezi locurile natale, mai ales dacă nu ai făcut-o de multă vreme. Te vei simți bine și îți vei reîncărca bateriile emoționale, dar și pe cele fizice.

Fecioară - Munca îți oferă prea puține satisfacții, deși nu este exclus să închei o activitate mai dificilă și să scapi de ea pentru totdeauna. În iulie, este bine să te odihnești și să călătorești, dar să nu ceri prea mult de la norocul tău. Atenție, că ai tendința să fii excesiv de suspicios și rău de gură și riști să îți jignești partenerul fără motive întemeiate. Uneori, s-ar putea să ai impresia că muncești fără folos, că nu obții tocmai rezultatele la care te aștepți, dar vei avea surpriza să te bucuri de o creștere a veniturilor, tocmai prin muncă, nu prin speculații financiare.

Balanță - Te bucuri de o perioadă prosperă la serviciu. Munca ta începe să dea roade și nu mai ești nevoit să faci sacrificii sau să lucrezi peste program. În schimb, relația cu perechea de viață riscă să devină încordată și să se arunce vorbe grele cu multă ușurință. Deciziile legate de viitorul comun vă dau bătăi de cap, mai ales când se pune problema folosirii banilor comuni sau a oricărui tip de resurse comune. Soluția este să încerci să redescoperi pasiuni comune cu partenerul de viață, inițiind acțiuni distractive și relaxante, chiar dacă va trebui să cheltuiești ceva bani, că doar ai de unde.

Scorpion - Unele proiecte sau activități obișnuite de la serviciu se vor schimba, vor avea nevoie de o infuzie de idei noi, dar vei reuși să te descurci. Micile tale succese din această perioadă vor fi apreciate de șefi și îți vei consolida postul în cadrul companiei. Pericolul vine însă din planul sentimental. Ar fi indicat să îți revizuiești concepția despre loialitate, fidelitate și încredere reciprocă. În unele cupluri s-ar putea chiar să se pună problema unei despărțiri, din cauza unor nemulțumiri sau dezacorduri în legătură cu o tranzacție imobiliară.

Săgetător - În relațiile de serviciu, poți avea șansa unui contract foarte bun, care se poate prelungi mulți ani de acum încolo. Fii atent la tot ce se petrece și nu semna niciun document până nu citești cu mare atenție clauzele din subsolul paginii. Atent trebuie să fii și la cât investești cu adevărat, din punct de vedere emoțional, în relațiile sentimentale, deoarece îți cam neglijezi partenerul. Luna iulie este ideală să renunți la o relație prea complicată, poate chiar extraconjugală, altfel riști să generezi multă suferință în cuplu sau chiar o despărțire definitivă.

Capricorn - Este posibil ca pierderile financiare ale companiei și deciziile proaste luate de șefi să te oblige să lucrezi peste program sau să cauți noi resurse de venit, însă această situație te ambiționează și faci un salt calitativ în plan profesional. În plus, în viața amoroasă a Capricornilor sunt favorizate flirtul și buna dispoziție. Dacă sunt în căutarea iubirii, ar putea să fie atrași de persoane din străinătate, iar dacă sunt căsătoriți vor trăi bucuria unui nou impuls pasional.

Vărsător - Este posibil să te confrunți cu situații neplăcute din cauza unor cheltuieli exagerate, pe care le faci chiar tu sau cineva din familie. Totuși, ai fost „șmecher" și ai pus bani deoparte pentru vacanță, așa că te vei bucura de un concediu foarte relaxant, călătorind exact acolo unde ai visat. Din altă perspectivă, s-ar putea să constați că perechea de viață ți se amestecă prea mult în viața profesională sau să regreți o asociere în afaceri cu aceasta. Cel mai bine ar fi să nu amesteci banii cu plăcerea.

Pești - Timpul liber, micile tale hobby-uri și dragostea revin în prim-plan în iulie. Este luna cea mai potrivită să te bucuri de concediu, chiar dacă mai apar probleme cu banii. Lasă deoparte planurile mari legate de cuplu, de casă sau de carieră și profită de zilele libere ca să călătorești cât mai mult. Totuși, mare prudență dacă te simți atras de un coleg sau o colegă, încât riști să îți distrugi relația actuală și ar fi mare păcat. Mai bine gândește-te la ce responsabilități ești dispus să îți asumi pentru bunul mers al cuplului, fără să exagerezi și fără să te eschivezi.

Lasă un comentariu