În comuna Livezeni, deșeurile se pot colecta prin metoda selectării

Distribuie pe:

În comuna Livezeni este posibilă colectarea selectivă a deșeurilor. Primăria a amplasat deja containerele unde se poate arunca hârtia, plasticul și sticla. Autoritățile locale nu demult au semnat contractul cu o firmă de salubritate, care va transporta și va sorta deșeul colectat selectiv.

Primăria Comunei Livezeni a demarat o campanie de informare pe internet, în ultimele zile, despre importanța colectării selective a deșeurilor, totodată, în curând vor împărți fluturași, prin care locuitorii vor fi anunțați despre această posibilitate. În comuna Livezeni s-au realizat, deocamdată, 5 puncte de colectare: 2 puncte la Livezeni, și câte unu în Poienița, Ivănești și Sânișor. Numărul punctelor de colectare se poate suplimenta la cererea scrisă a locuitorilor.

Totodată, au început lucrările de extindere a sistemului de alimentare cu apă, din fonduri PNDL. Se continuă renovarea/extinderea grădiniței din Livezeni, respectiv construirea trotuarelor, acest proiect derulându-se în toate cele 4 sate ale comunei.

Lasă un comentariu