La Lăpușna, Tabără de dezvoltare personală

Distribuie pe:

YouthMAX Plus îi inspiră și îi echipează pe tineri să se valoreze pe ei înșiși și pe ceilalți prin dezvoltarea și menținerea unei imagini de sine pozitive, dând dovadă de compasiune față de ceilalți, o rutină zilnică de atitudini și comportamente de succes. Dezvoltarea personală este necesară și benefică atât pentru adulți, cât și pentru copii, deopotrivă. Abilități precum cele de comunicare, relaționare, conducere sunt înnăscute, dar pot fi crescute și perfecționate. Ca să nu vorbim despre cât de valoroase și importante sunt pentru succesul personal: spiritul de echipă, altruismul, compasiunea, inteligența emoțională, responsabilitatea, imaginea corectă de sine.

Pentru a cultiva în copii aceste lucruri, a fost creat programul de tabără de dezvoltare personală în cadrul căruia, prin joc, filmulețe, discuții, exerciții și provocări pentru grupuri mici, întreceri, vom crea oportunități pentru ei să își definească identitatea, să câștige încredere în ei și în abilitățile lor, să dea frâu liber creativității lor, să relaționeze cu alți copii ca și ei și să înfrunte situații noi împreună.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, nu vor lipsi nici activitățile de recreere/distracția: jocuri și între ceri sportive în aer liber, drumeții, seară de film, foc de tabără, concurs de talent etc.

Într-un peisaj montan deosebit de frumos din Munții Gurghiului, departe de zgomotul orașului, participanții vor petrece zile pline de activități interesante, care să creeze amintiri de neuitat și învățături valoroase pentru copii.

Prima serie se va organiza în perioada 5-10 august, în tabăra Lăpușna, sat Lăpușna, comuna Ibănești. Cea de-a doua serie va avea loc între 12 și 17 august, aflăm de la Dacian Moldovan, director al companiei Goal Mentor, organizatoarea taberei. Domnia sa adăuga și că pentru informații și înscrieri, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0722 403.490 și/sau adresa de e-mail dacian@goalmentor.ro.

http://www.goalmentor.ro/

 

Lasă un comentariu