La Târgu-Mureș: Tabăra Summer League, dedicată tinerilor baschetbaliști

Distribuie pe:

Mai multe cluburi din București, printre care Baschet Club Dan Dacian, Laguna Sharks, Steaua Magic, Shooting Stars sau Royal Fun, și Târgu-Mureș vor participa, în perioada 10-21 iulie, la Târgu-Mureș, la prima ediție a taberei Summer League, dedicată tinerilor baschetbaliști cu vârste între 13 și 16 ani.

Primii care vor intra în scenă sunt cei din generațiile 2004-2005, urmând ca a doua parte, 16-21 iulie, să fie rezervată categoriilor 2002-2003.

Vor fi meciuri de baschet în sistem „fiecare cu fiecare", care se vor desfășura pe terenurile de la Gimnaziul „Romulus Guga" (Școala Generală nr. 18 - în sală dacă plouă), partide de baschet 3x3 la Complexul Weekend, concursuri individuale, vizite la obiectivele turistice din oraș etc.

Toți participanții vor primi produse PEAK, iar laureații vor fi recompensați cu medalii, cupe, diplome și rechizite.

Tabăra de vară de la Târgu-Mureș, la care vor lua parte peste 200 de tineri baschetbaliști, este organizată de Clubul Sportiv Gladius, cu sprijinul partenerului principal, Primăria municipiului Târgu-Mureș, și în parteneriat cu firma SportLife România. Herlitz România este sponsor al acestui eveniment, iar PEAK este partenerul tehnic al competiției.

Lasă un comentariu