„Înțelepciunea este înăuntrul meu!"

Distribuie pe:

Pe măsură ce îmbătrânim și devenim mai înțelepți, ne dăm seama încet că: un ceas de 3.000 de euro marchează același timp cu un ceas de 30 de euro; un portofel de 300 de euro conține aceeași sumă ca și portofelul de 30 de euro. Solitudinea într-o casă de 70 mp sau 300 mp este aceeași. Fericirea interioară nu vine din lucrurile materiale ale lumii. Nu contează dacă călătorești la clasa întâi sau la economic, este același tarif dacă avionul cade. Atunci când ai prieteni, frați și surori cu care să vorbești, să râzi și să cânți, este o adevărată fericire.

Nu îți educa copiii să fie bogați, educă-i să fie fericiți, astfel încât ei să vadă valoarea lucrurilor și nu prețul lor.

Mănâncă mâncarea ca și cum ar fi medicamentul, altfel va trebui să îți iei medicamentul ca și cum ar fi mâncare.

Persoana care te iubește, nu te va părăsi niciodată. Chiar dacă există 100 de motive să renunțați, veți găsi un motiv pentru a rămâne împreună. Există o mare diferență între a fi om și a fi uman. Foarte puțini o înțeleg. Erai iubit când te-ai născut și vei fi iubit când vei muri. Între cele două, depinde de tine. Cei mai buni medici din lume sunt: lumina soarelui, odihna, exercițiul, dieta, speranța și… prietenii.

Lasă un comentariu