Sighișoara - Relaxare, promenadă și joacă… pe strada Crizantemelor

Distribuie pe:

În cursul acestei săptămâni a fost emis Ordinul de începere pentru lucrările de proiectare și execuție a obiectivului de investiții „Parc de joacă pe strada Crizantemelor" - proiect în valoare de 432.586 de lei, cu termen de realizare de 6 luni - anunță primarul municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Pe o suprafață de 1.309 mp, va fi realizat un loc de relaxare, promenadă și joacă, de care vor beneficia, cu mic, cu mare, locuitorii din cartierul Târnava II, scopul fiind stimularea petrecerii a cât mai mult timp în aer liber, promovarea mișcării și sportului pentru toate categoriile de vârstă. Prin lucrările de terasament și modelare a terenului, vor fi amenajate ronduri de flori, vor fi create sectoare distincte, iar terenul cu destinația parc va fi structurat pe trei zone, fiecare adresându-se altor categorii de utilizatori, cu păstrarea arborilor din specii autohtone (tei, platan și nuc), detaliază primarul Mălăncrăvean.

Amenajarea unui parc de joacă în zonă este necesară pentru punerea în valoarea a spațiului parțial amenajat, cu echipamente vechi și uzate, mai precizează edilul.

Lasă un comentariu