PROGRAM ALIMENTAR DE EXTERMINARE

Distribuie pe:

O scurtă sinteză din presa locală prezintă constatări ale APC (Asociația Pro Consumator), cu privire la conținutul unor „produse alimentare" și efectele asupra sănătății. (sursa: apc.romania.ro)
Președintele APC, conf. univ. dr. Costel Stanciu, face niște observații pe baza constatărilor privind incidența unor aditivi alimentari dăunători din compoziția preparatelor din carne și „calitatea scăzută a cărnurilor folosite". Astfel de ingrediente chimice toxice sunt enumerate cu zecile, care intră în prepararea „produselor alimentare"! ingredientele toxice sunt utilizate și în compoziția produselor lactate, pâine și panificație, patiserie.
„Din păcate - afirmă dumnealui - cârnații comercializați în hipermarketuri și magazinele producătorilor…, cu mici excepții (!), nu au nimic din consistența, savoarea și gustul, elementele nutritive ale acestui produs, așa cum era fabricat în urmă cu câteva decenii". Constatare pertinentă, reală și tardivă!
Poate, unii își mai amintesc perioada în care lumea întreagă, de la Berlin până la Washington, Paris - Londra, era inflamată de indignare și „îngrijorare" pentru români, când, printr-un program de „alimentație sănătoasă și hrănirea rațională" s-a încercat includerea unor cantități minime de soia, în compoziția preparatelor alimentare, pe baza unor rețete tradiționale, elaborate documentat în instituții românești de prestigiu.
De aproape trei decenii de tortură psihică și fizică, românii sunt hrăniți cu „spurcăciuni" (presa locală), oferite cu generozitate parșivă tocmai de cei îngrijorați în trecut, după ce au distrus industria alimentară autohtonă, tradițională, sănătoasă, iar „haleala" noastră este „înnobilată", nu doar cu soia, dar și cu alte reziduuri organice și anorganice, din mediul cotidian.
„Furajarea" concepută în laboratoarele anonime occidentale, experimentată pe cobaii umani de la periferia hotarelor Imperiul European Vestic, poate provoca cele mai teribile boli, afecțiuni degenerative ireversibile în organismul uman, față de care medicina tradițională, cu tot progresul înregistrat, devine ineficientă în bătălia cu iresponsabilitatea criminală.
Înspăimântător și catastrofal!
P.S. În Occident, siguranța alimentară este garantată și impusă de autorități prin instituții create să vegheze aplicarea fermă a legilor!
Spre deosebire, autoritățile române nu se implică hotărât să protejeze drepturile consumatorilor reglementate prin legislație, se lamentează din variate motive neîntemeiate, nu renunță la „poluare", steril, inutile, deși moral le aparține întreaga responsabilitate pentru efectele dăunătoare sănătății, asociate „alimentației" reziduale!

Lasă un comentariu