La Târgu-Mureș, Centrul Național Olimpic pentru Pregătirea Juniorilor la disciplina Lupte Libere

Distribuie pe:

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș în colaborare cu Federația Română de Lupte și Comitetul Olimpic și Sportiv Român organizează, la Târgu-Mureș, Centrul Național Olimpic pentru Pregătirea Juniorilor, disciplina Lupte Libere.

Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă la care au fost prezenți Alexandru Epuran, director sportiv în cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, alături de antrenorii federali Marian Berbec și Petre Onciu, prof. Alexandru Ballai, vicepreședinte FRL, și Iuliana Rus, director executiv al DJST Mureș.

Finanțarea proiectului este asigurată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, iar activitatea se va desfășura timp de 300 de zile pe an, colectivul fiind format din 18 sportivi, trei antrenori și un cadru medical. Sportivii vor fi cazați la Baza Turistică Mureșul, aflată în administrarea DJST Mureș.

Centrul va fi coordonat de prof. Alexandru Ballai, vicepreședinte al FRL, iar în funcția de manager a fost numit prof. Gyarmati Ferenc, membru al Biroului Federal FRL.

Lasă un comentariu