Cupa României la Concurs Complet de Echitație

Distribuie pe:

Clubul Hipic Romsilva Târgu-Mureș a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, Cupa României la Concurs Complet de Echitație și etapă de Dresaj și Sărituri peste Obstacole, probe de PONEI și demonstrație de Atelaje cu Ponei.

Pe parcursul celor trei zile, s-au întrecut 80 de cai de la 14 cluburi din țară (București, Sibiu, Bacău, Tg. Neamț, Timișoara, Odorhei, Brașov, Arad, Cluj, Cislău, precum și Târgu-Mureș).

Vineri, 20 iulie, au fost programate probe de dresaj, demonstrație de atelaje cu ponei și probe de sărituri peste obstacole. Sâmbătă, 21 iulie, au avut loc probe de sărituri peste obstacole, de derby (obstacole fixe - Bușteni combinate cu obstacole clasice) și de sărituri peste obstacole.

Ultima zi a competiției a găzduit probe de sărituri peste obstacole, precum și spectaculoasa probă de Cross Country, cu obstacole fixe, variate ca și design, forme și culori, parcurse în viteză mare.

Concursul, desfășurat la Baza Hipică din Târgu-Mureș, s-a încheiat cu o demonstrație de atelaje cu ponei și decernarea Cupei României la categoriile Copii, Juniori, Seniori și Echipe.

De asemenea, organizatorii au oferit, alături de spectacolul ecvestru, și multe surprize spectatorilor. 

Lasă un comentariu