Incredibil, dar adevărat! UN HOȚ S-A AUTODENUNȚAT CA SĂ NU FIE BĂNUIT DE CRIMĂ

Distribuie pe:

Luni, 23 iulie 2018, dis-de-dimineață, polițiștii din Moreni, județul Prahova, s-au trezit cu surpriza anului: un hoț din locuințe a venit să se autodenunțe că a spart o casă. Bărbatul a povestit că ținuse sub observație o căsuță de pe strada Horia, din Ploiești, timp de mai multe zile, după ce remarcase cutia poștală plină de scrisori și pliante publicitare.

Fiind convins că locatarii lipseau, în noaptea de duminică spre luni (22 spre 23 iulie a.c.), individul s-a strecurat în casă și a început să cotrobăie după bunuri de valoare. Remarcase un miros greu, dar și-a imaginat că proprietarii lipseau de mai multe zile, iar locuința nu a fost aerisită.

Când a ajuns în dormitor, s-a împiedicat de o mogâldeață ghemuită lângă pat. Cu greu a reușit să distingă, la lumina lanternei că este cadavrul unui câine. Oripilat, l-a ocolit și s-a așezat pe pat, dar a rămas înlemnit când a realizat că sub cearșafuri mai era un cadavru, de această dată al unei femei. Șocat, hoțul a părăsit în grabă casa și s-a întors acasă, la Moreni. Nu a putut să doarmă până în zori, când s-a dus glonț la poliție și a povestit macabra pățanie. Polițiștii și-au sunat colegii din Ploiești, care au confirmat, ceva mai târziu, că hoțul spunea adevărul.

Pentru a intra în casă, polițiștii ploieșteni au avut nevoie de intervenția pompierilor, care au deschis ușa. „A fost găsită o femeie decedată de aproximativ 12 luni. A fost găsit și câinele lângă persoana decedată, și el mort", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, citat de mediafax.ro.

Potrivit aceleiași surse, vecinii femeii, în vârstă de 41 de ani, care a fost găsită moartă în locuința de pe strada Horia din Ploiești, au declarat că nu o mai văzuseră de mult timp, însă, cu toate că știau că e bolnavă, nu au intrat la bănuieli că s-ar fi putut întâmpla ceva rău.

Doamne, cât de singuri suntem unii dintre noi! 

Lasă un comentariu