Vernisajul Expoziției Județene de Artă Fotografică

Distribuie pe:

Fiecare om are o poveste, fiecare poveste este palpitantă deoarece cuprinde, pe lângă evenimentele și faptele care-i compun istoria și sentimente, trăiri care răzbat prin mimica și prin lumina chipului surprinse de profesionalismul fotografului… Atunci când povestea se completează cu o fotografie, atunci când imaginea ne ajută, imaginația este mai aproape de realitate.

Lucrările de pe simezele Galeriei de Artă „Unirea" din Târgu-Mureș, ale artiștilor: Ábrám Zoltán, Balázs Krisztina, Vasile Bălan, Gáll Burján Rozália, Körtési Sándor, Kulcsár Maria, Lederer Andrei, Maria Mera, Vasile Mureșan, Ilarie Gh. Opriș, Orbán Ferencz, Vasile Șandor, Dorina Sermășan, Vitus Lorand și Zamfira Zamfirescu spun povești.

Cu ocazia celei de-a VIII-a ediții a vernisajului Expoziției Județene de Artă Fotografică, expusă la Galeria de Artă „Unirea", din data de 7 iulie 2018, din Târgu-Mureș, domnul Czirjek Lajos, președinte al Asociației Artiștilor Plastici Mureș, Ilarie Gh. Opriș, președinte de onoare a Asociației Artiștilor Plastici Mureș, domnul Vasile Mureșan, profesor și muzeograf expert, au apreciat lucrările aflate pe simeze, diversitatea tematicilor expuse, instantanee ce surprind aspecte ale vieții cotidiene.

Realizate cu mult drag, pentru a dăinui, pentru a spune povești, pentru a istorisi prin acuratețe, finețe și rafinament, momente ale vieții, instantaneele expuse, la Galeria de Artă „Unirea", au putut fi admirate până în data de 20 iulie 2018 și sunt o fărâmă din ceea ce a fost și vor fi pentru urmași, dovezi ale unor istorii palpitante.

Lasă un comentariu