Campania națională ,,Cunoaște-ți drepturile. Respectă-ți obligațiile!" continuă

Distribuie pe:

Specialiștii Centrului Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane au promovat Campania națională ,,Cunoaște-ți drepturile. Respectă-ți obligațiile!" și în cadrul unei activități derulate la Aeroportul Transilvania Târgu-Mureș.

Exploatarea prin muncă a fost tema discutată cu persoanele aflate în incinta aeroportului, acțiunea fiind susținută și de ofițeri ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tg.- Mureș, aflăm de la comisar șef de poliție Zaharia Cristina Gabriela, coordonatorul Centrului Regional Tg. Mureș al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane. Domnia sa adăuga: ,,Mulțumim conducerii Aeroportului pentru implicarea în reducerea traficului de persoane în plan local".

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane evaluează și monitorizează, la nivel național, activitatea desfășurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane de către instituțiile publice și organizațiile neguvernamentale, îndeplinind rolul de raportor național.

Lasă un comentariu