HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2018

Distribuie pe:

Pentru ultima lună de vară, astrologica.ro ne prezice destul de multă agitație, schimbări bruște de situații, dar și înțelepciunea de a transforma „turbulențele" într-o forță constructivă, mai ales dacă ținem seama de trecut și de experiența acumulată în timp.

Berbec - Pe măsură ce luna trece, te vei concentra tot mai mult pe dorințele personale și pe carieră. Aptitudinile sociale devin tot mai importante pentru a rezolva problemele. Dinamismul și capacitatea de a conduce nu sunt foarte importante, cooperarea și colaborarea fiind cele care dau acum rezultate.

Taur - În această lună vor fi în prim-plan problemele legate de casă și familie. Cariera și ambițiile personale sunt și ele importante, dar se vor manifesta doar în viitorul apropiat. Pentru a reuși, acum va trebui să îi ajuți mai mult pe ceilalți și să fii adaptabil la condiții. În prezent, independența și dinamismul nu sunt la fel de importante cum sunt cooperarea și colaborarea cu cei din jur.

Gemeni - Te vei concentra pe obiectivele legate de carieră și pe cele de dezvoltare personală, familia și emoționalul trecând pe planul secund. Abilitățile sociale și flexibilitatea sunt acum utile pentru a avea succes. Datorită personalității tale, vei fi fericit să te adaptezi la oameni și situații. Totuși, puterea de concentrare va fi diminuată și va trebui să depui eforturi mai mari pentru a face față.

Rac - Familia și planul psihologic necesită mai multă atenție în această lună, având prioritate față de obiectivele legate de carieră și viață publică. Progresul tău depinde de situații și de cei din jur, iar atitudinea independentă nu te va ajuta, fiind necesar să lași lucrurile să curgă în propriul lor ritm.

Leu - Bunăstarea familiei și stabilitatea emoțională vor fi acum în centrul atenției. Dezvoltarea în planul carierei trebuie să se bazeze pe fericirea familiei și pe satisfacțiile de ordin psihologic. Deși interesele altora vor fi dominante, ambițiile personale se păstrează intacte, tu fiind foarte puternic. Vei avea succes dacă găsești un echilibru între bunăstarea ta și fericirea celorlalți.

Fecioară - Familia și planul emoțional sunt cele care contează în această lună. În timp ce lucrezi la dezvoltarea profesională, va trebui să te bazezi pe factorii emoționali și să îți asculți intuiția. Te poți concentra asupra dorințelor personale și le vei putea împlini prin efort personal și inițiativă. Obstacolele se reduc considerabil și vei face progrese mari pe plan academic, dar și acasă.

Balanță - Vei fi extrem de agresiv în această lună, ceea ce este împotriva naturii tale, dar de mare ajutor acum. Energia crește și poți obține tot ceea ce îți propui. Vei fi suficient de curajos și îndrăzneț pentru a face față cu succes oricărei provocări! Ești capabil să îți dirijezi viața așa cum dorești și nu te temi de oamenii sau de situațiile care apar.

Scorpion - Creșterea profesională va fi absolut superbă în această lună! Deși este important tot ce este legat de familie și de planul emoțional, acestea fiind predominante, cariera are prioritate față de bunăstarea familiei, ea fiind încurajată și susținută din toate părțile! Ești mai determinat, mai egoist și mai capabil să controlezi situațiile apărute.

Săgetător - Și tu vei fi extrem de agresiv în această lună și poți realiza lucrurile prin propriile eforturi. Debordezi de încredere, ești stăpânul oameilor și al situațiilor și nu depinzi de nimeni pentru a-ți atinge obiectivele. Nu este nevoie de adaptabilitate sau cooperare cu cei din jur și vei fi fericit doar prin eforturi personale.

Capricorn - Ambițiile profesionale și cele personale sunt vitale în această lună. Ești foarte independent și îți poți controla și direcționa viața conform dorințelor! Nu depinzi de carismă, cei din jur fiind obligați să respecte ordinele tale. Nu ești la mila nimănui și ai control deplin asupra acțiunilor tale.

Vărsător - În această lună te vei concentra pe dezvoltarea perspectivelor profesionale, iar familia și trăirile interioare trec în plan secund. Datorită manifestării independenței și a personalității tale unice, îți vei atinge toate țintele propuse. Ești susținut de contactele sociale și de aprecierea celor din jur.

Pești - În plan profesional și social îți poți formula foarte clar cerințele și așteptările, însă nu ești suficient de independent pentru a face față situațiilor fără spirjinul celor din jur. Pentru a realiza ceea ce îți propui, va fi necesar să găsești echilibrul perfect între eforturile personale și capacitatea de relaționare.

Lasă un comentariu