O FANTOMĂ SRĂBATE ÎNTREAGA ROMÂNIE!

Distribuie pe:

„Stat paralel"!.. Expresia în cauză după mintea unor oameni sănătoși la cap, „minte sănătoasă în corp sănătos", reprezintă invenția statului marii corupții în baza principiului ticălos instituit ca interes de întrebuințare a celor aflați efemer în fruntea bucatelor, incompetenți amenințați de „pierderea ciolanului de la măcelărie", pierderea avantajelor și beneficiilor pe care le au în jilțurile calde ale puterii, molozul minții detractorilor, cei care fac foarte mult rău țării. Nu există o invenție mai cumplită, halucinantă și mai năucitoare că această făcătură.

Invenția de „stat paralel", la fel ca orice făcătură, este menită să ne elibereze de efortul de a gândi, la povara gândirii independente. Această conspirație de „stat paralel" e cea mai simplă formă de a masca incompetența, neputința, jafurile și hoțiile, cu precădere a celor aflați în vârful piramidei puterii. Nu trebuie să aduci dovezi, să nominalizezi, doar afirmi ceva și ai dat răspunsul care calmează mințile cetățenilor, un fel de opiu de consum larg.

Iscusită invenție, stafia „statului paralel" este inspirată de noua eră „fake news", de fapt, a doua era a ticăloșilor", fără ca mulțimea oamenilor normali să știe ce înseamnă. Ideea este de a inventa informații sau interpretări care să întunece mințile oamenilor, să le direcționeze către cei care vădit sunt interesați să-și apere cu orice preț puterea și averile lor colosale, să-și subordoneze justiția pe placul lor. Pentru ei nu contează ce anume inventezi. Important este să funcționeze în scopul propus, în speță de a oferi explicații oamenilor despre dosarele și condamnările lor, unii dintre ei hoți cu acte în regulă, deghizați, chipurile, apărători ai interesului național! Răspunsul acestora? Există o forță ocultă, un fel de securitate ascunsă care clocește și complotează împotriva conducătorilor întruchipați în personaje precum ei înșiși.

Iată cum se introduce în discursul politic o, „ocultă", o forță nedefinită, neidentificată și invizibilă, despre care nu ni se spune decât că există. O făcătură, o invenție nocivă, o diversiune spusă cu mare tupeu, susținută de destui corupți, mercenari, james bonzi bezmetici bolnavi de închipuire, aflați în treabă, cu lefuri incredibile pe degeaba, sau imbecili pur și simplu adesea văzuți pe ecranele televizoarelor. Ei consideră că poporul acesta, de la mic la mare, este un popor de proști! Nu-și dau ei seama că, pe noi, cetățenii de rând, ne interesează să nu fim furați, să nu fim luați de fraieri muncind pe rupte, în timp ce alții își însușesc insule, terenuri, hoteluri și bani. Lucrurile rămân în ceață aici pentru că aceia care acuză, explicit, vor ca totul să rămână în ceață și cred că ceața e deliberată. Până când?! Până la o adică!

 

Lasă un comentariu