UMF TÂRGU-MUREȘ - 20 DE LOCURI LA MEDICINĂ MILITARĂ, ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Distribuie pe:

Ministerul Apărării Naționale a aprobat organizarea, în data de 7 septembrie 2018, a unei noi sesiuni de admitere pentru ocuparea a 20 de locuri repartizate Institutului Medico-Militar, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, specializarea Medicină - limba engleză.

Înscrierea candidaților la examen va fi exclusiv online, în perioada 3-5 septembrie 2018, iar data examenului va fi 7 septembrie 2018. Metodologia de admitere va fi identică cu cea din sesiunea de admitere iulie 2018, inclusiv bibliografia de examen.

Testarea cunoștințelor de limba engleză va avea loc în data de 6 septembrie, la sediul UMF, cu rezultatul admis/respins. Doar candidații declarați admiși vor putea participa la proba de admitere din 7 septembrie.

Studenții admiși vor studia toate materiile în limba engleză și vor rămâne la această formă de școlarizare până la încheierea studiilor.

Activitatea de pregătire militară se va realiza împreună cu studenții de la Medicină Militară - limba română.

Informații suplimentare privind criteriile de recrutare și conținutul dosarului de candidat se pot obține la centrele militare județene.

Lasă un comentariu