Simona Halep, campioană și la bun simț!

Distribuie pe:

Simona Halep, numărul unu mondial, a câștigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, duminică, după ce a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens cu 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Halep (26 ani), care a obținut la Montreal calificarea la Turneul Campioanelor, pentru a cincea oară, s-a impus la capătul unui meci foarte disputat, care a durat două ore și 41 de minute.

În game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona Halep conducea cu 40-0, Stephens urma să servească. În acel moment s-a auzit din tribune „M...e PSD", iar după replica unui român care a strigat: „Încă o dată", celebrul deja slogan anti-PSD s-a auzit din nou. Arbitrul a întrerupt jocul și a cerut liniște.

La finalul discursului său în engleză, Simona Halep a precizat: „Vreau să spun două cuvinte în română - mulțumesc pentru susținere și, pentru cei care au fost un pic altfel, vă rog, data viitoare când veniți pe un teren de tenis să respectați această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri". (Sursa - adevarul.ro)

 

Lasă un comentariu