Produs revoluționar: UN ROMÂN A INVENTAT ÎNGRĂȘĂMÂNTUL ECOLOGIC SUB FORMĂ DE TABLETĂ EFERVESCENTĂ!

Distribuie pe:

Un producător român de inputuri pentru agricultura ecologică va lansa pe piață prima gamă completă de fitosanitare și îngrășăminte ecologice din Europa, sub formă de tablete efervescente, care revoluționează felul în care erau tratate până acum culturile agricole ecologice.

Pentru realizarea tabletei efervescente, producătorii români au colaborat cu cercetători din Marea Britanie, Croația, Ungaria și Lituania.

„Noul produs utilizează tehnologia BioChain, care permite prezența a 4-6 substanțe active într-o tabletă, care se dizolvă complet în maximum 60 de secunde, fără depuneri sau reziduuri și nu prezintă risc de fermentare și degradare la căldură, cum se întâmplă în cazul majorității inputurilor ecologice.

Un alt avantaj major al tabletei efervescente constă în eficientizarea transportului în câmp și reducerea semnificativă a spațiului de depozitare (un flacon de 1,2 kilograme devine o tabletă efervescentă de 250 grame). În plus, termenul de valabilitate al produselor poate crește de la 3 - 6 luni la 5 - 7 ani.

Gama noastră completă de produse conține tratament de sămânță, tratamente fitosanitare, îngrășământ de sol și îngrășăminte foliare și poate acoperi toate nevoile unei culturi ecologice. Fiecare agricultor care va folosi aceste produse va beneficia de consiliere de la momentul însămânțării și până la recoltat.

Toate produsele pe care le propunem acum sunt în patent pending național și internațional. Începând cu anul 2019, vom fi prezenți și pe piețe din alte țări, precum Spania și Croația. România este o piață bună și în creștere pentru agricultura ecologică, dar pentru că în acest moment deținem produse competitive la nivel european, prin aceste tablete efervescente putem să realizăm o dezvoltare rapidă și în afara țării", a declarat Vlad Popescu, director general al companiei producătoare Norofert Organics, citat de descopera.ro.

Tehnologia BioChain are caracter preventiv, folosește îngrășăminte și fito-sanitare 100% organice, formulate pe bază de materii prime vegetale, animale, bacterii și microorganisme din natură, benefice plantelor și solului și este în totalitate ecologică.

Lasă un comentariu