Astăzi, 22 august, Festivalul de vară

Distribuie pe:

La Târgu Mureș, Asociația HIFA-ROMÂNIA organizează astăzi, 22 august, începând cu ora 15, cea de-a doua ediție a Festivalului de vară. Evenimentul se desfășoară în Cupola din Cetatea Medievală.

Conform programului manifestării, de la ora 16 are loc deschiderea expoziției „Perle ascunse VIII", de Szász Attila, ce include lucrările de artă și artizanale ale persoanelor cu dizabilități. Aceste lucrări vor fi expuse în perioada 22-29 august 2018 și se vor putea vizita zilnic, între orele 10-18, preciza Simon Judit-Gyöngyi, președintele Asociației HIFA-ROMÂNIA. Domnia sa adăuga și că de la ora 16.30 se vor decerna premiile Taberei de creație ONLINE FRUMUSEȚILE VIEȚII PRIN OCHII PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI, iar de la ora 16.40 - Decernarea titlului Gospodina Parcului HIFA, pe baza programului Coci, visezi, dăruiești. Va urma Spectacolul persoanelor cu dizabilități - BB Dance, Florin Mândru (alias Dudu), Anca Onisa și Májer László, Máté Dalma.

Invitați speciali sunt Fehér Csaba și Asztalos Zsolt, Dósa Noémi și Pethõ Csaba duo, elevii Liceului Vocațional de Artă din Târgu-Mureș, Kacsó Sándor și Molnár Ottilia.

Conform organizatorilor, programele „FESTIVALUL DE VARĂ" și „PERLE ASCUNSE" își propun construirea podului simbolic între persoanele cu și fără dizabilități.

„Vă așteptăm cu drag la Cetatea Medievală pentru a construi împreună acest pod simbolic pentru o societate mai deschisă!", spunea dna Simon Judit-Gyöngyi.

 

Lasă un comentariu