Cupa E.ON Kinder transformă Târgu-Mureșul în capitală a fotbalului pentru copii

Distribuie pe:

Ieri, 21 august, la Târgu-Mureș, a debutat Cupa E.On Kinder, care aliniază la start peste 120 de echipe de la cele mai importante cluburi din România. Astfel, în perioada 21 - 30 august, Târgu-Mureșul se transformă într-o veritabilă capitală a fotbalului pentru copii, peste 2.000 de juniori participând la această competiție. Sunt reprezentate cluburile din: Brașov, Sibiu, Cluj, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Maramureș, Harghita, Dolj, Alba, Bacău, Gorj, Timiș, Mureș, Argeș, Sălaj, Galați și București.

Cea de-a XII-a ediție a turneului stă sub semnul #energiepentrucampioni și îl aduce la Târgu-Mureș, în calitate de Ambasador al Cupei E.ON Kinder, pe Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai valoroși foști jucători de fotbal din România.

„Sunt bucuros să reprezint Cupa E.ON. Kinder, avem nevoie de astfel de turnee pentru a crește următoarea generație de campioni. Copiii vor arăta ce înseamnă pasiunea pentru fotbal și dorința de a face performanță. Peste câțiva ani, cei mai talentați, cu siguranță, vor juca în Naționala României. Haideți să fim alături de ei!", declară fostul internațional și golgheter al Ligii I, Claudiu Niculescu.

Turneul este organizat de Clubul AS Kinder în parteneriat cu E.ON România și Delgaz Grid, și susținut de Primăria Târgu-Mureș.

Vor fi disputate 400 de meciuri, iar intrarea este gratuită.

Competițiile vor avea loc pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement și sport „Mureșul" din Târgu-Mureș.

Noutăți și detalii despre desfășurarea turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiției, www.eonkinder.ro.

 

Lasă un comentariu