CARAVANA CITY FOOD

Distribuie pe:

Caravana City Food, cel mai mare festival de food&drinks din județul Mureș, poposește pe Bulevardul Cetății, în perioada 31 august - 2 septembrie.

Aproape 40 de vendori din întreaga țară, majoritatea premiați la concursurile naționale de profil, aduc la Târgu-Mureș cele mai gustoase și variate preparate, aparținând bucătăriei internaționale: burgeri, taco, paste, fructe de mare, tagliata, pulled pork, steak, halloumi, hot dog, nacho, fries, clătite, înghețată, pancake, waffle, canolli, dar și băuturi care să le completeze și desăvârșeacă aroma. Vor putea fi savurate la un pahar de vorbă: cocktailuri, bere, prosecco, cafea, vinuri și sucuri din cele mai diverse, dar și multe alte bunătăți pe care organizatorii vă invită să le descoperiți singuri.

În cele trei zile ale Caravanei City Food, amatorii de mâncare bună sunt așteptați pe Bulevardul Cetății între orele 11.00 și 22.00. Vineri, de la ora 20.30, organizatorii vă invită la o seară de film în aer liber. Evenimentul este un prilej de bucurie și pentru copii. Ei se vor putea distra în parcul de joacă, recent deschis, pe Bulevardul Cetății și se vor putea transpune în pielea personajelor preferate cu ajutorul culorilor fermecate ale Ivonei Velicu.

Ajuns la cea de-a doua ediție, evenimentul este organizat de Asociația “Mercur” în parteneriat cu Primăria Târgu-Mureș și Autohaus Westcar dealer Ford.

 

Lasă un comentariu