La Complexul de Agrement „Mureșul" „O VARĂ ÎN SIGURANȚĂ!"

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, Complexul de Agrement „Mureșul" din Târgu-Mureș a găzduit o serie de activități de prevenire a consumului de droguri. Acestea au fost adresate tinerilor, fiind incluse în cadrul campaniei locale „O VARĂ ÎN SIGURANȚĂ!".

Tinerii și părinții au primit materiale informativ educative (afișe, fluturași...) și au fost implicați direct în acțiunile derulate de specialiștii și voluntarii antidrog, prin intermediul mesajelor cu conținut antidrog și al discuțiilor pe teme corelate cu uzul, abuzul și traficul de droguri, aflăm de la Ion Aleodor Roman - coordonator al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș (C.P.E.C.A.).

Campania este implementată de instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, membre în Comisia de monitorizare a activității preventive Mureș: Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Serviciul Județean Anticorupție, Centrul Regional al A.N.I.T.P., Gruparea Mobilă de Jandarmi, alături de Poliția Locală Târgu Mureș, Crucea Roșie Mureș și Salvați Copiii - Filiala Mureș, cu sprijinul C.J. Mureș - A.T.O.P. și D.J.S.T. Mureș, preciza conducerea C.P.E.C.A. Mureș.

Lasă un comentariu