VOM ÎNTINERI ȘI VOM TRĂI PÂNĂ LA 150 DE ANI...

Distribuie pe:

O echipă de cercetători australieni de la Universitatea din New South Wales și David Sinclair, profesor la Universitatea Harvard, citați de descopera.ro, susțin că au descoperit un nou proces de reprogramare a celulelor, prin care viața poate fi prelungită substanțial.

“Până acum, metoda a fost testată pe șoarecii de laborator, însă noul medicament antiîmbătrânire ar putea intra pe piață la maximum cinci ani de la testarea lui pe oameni.

Tehnica permite regenerarea organelor și oferă pacienților cu paralizie posibilitatea de a merge din nou. În urma studiului făcut pe șoarecii de laborator, am descoperit că speranța de viață a acestora a crescut cu zece procente, în urma administrării unor derivați de vitamina B. Totodată, pilula a avut ca efect încetinirea pierderii părului legată de vârstă.

Ne exprimăm speranța ca o astfel de pastilă o să fie disponibilă pentru public în maximum cinci ani și că nu va fi deloc scumpă, dimpotrivă, ar avea prețul unei cești de cafea zilnice.

Însă, îi avertizăm pe oameni să nu încerce de capul lor să inverseze efectele îmbătrânirii înainte ca știința să aibă dovezi concludente, iar studiile în domeniu să fie publicate.

Nu recomandăm oamenilor să ia precursori de NAD (nicotinamida adenin dinucleotidă - o enzimă prezentă în toate celulele vii și necesară pentru dezvoltarea celulară și producția de energie), deoarece nu au fost încă testați oficial pentru siguranță. Substanța chimică este deja utilizată ca supliment pentru controlul simptomelor maladiei Parkinson.

După ce eu mi-am administrat propria moleculă, vârsta biologică mi-a scăzut cu 24 de ani. Tatăl meu, în vârstă de 79 de ani, s-a apucat de rafting (coborârea cu pluta pe râuri repezi de munte) și de drumeții, după ce și-a administrat molecula, acum un an și jumătate.

În plus, cumnata mea a ajuns să fie din nou fertilă după ce a luat tratamentul, în ciuda faptului că intrase la menopauză la vârsta de 40 de ani”, afirmă David Sinclair, profesor la Universitatea Harvard.

 

Lasă un comentariu