După ani de tergiversări, procese și „crose la patină", primarul își vede visul cu ochii

Distribuie pe:

Anunțăm, cu plăcere, încheierea etapelor edificării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență! Menționăm, pentru cei care vor să cunoască, faptul că tot acest parcurs trebuia făcut în urmă cu cinci ani de către reprezentanții spitalului, ulterior, de Consiliul Județean, însă terenurile din jurul spitalelor constituiau subiectul unei acțiuni judecătorești - teren luat abuziv de către minister și, ulterior, de Consiliul Județean, în 2007. După câștigarea a două sentințe definitive, când Primăria și-a intrat în drepturi și a primit acel teren, am demarat și am finanțat noi un studiu, având în vedere tergiversarea nepermisă privind acest proiect.

Invităm în acest moment, pe toți cei cu care am semnat, acum cinci ani, Memorandumul (UMF, SCJU, UPM, Consiliul Județean - n.n.), să se adreseze Primăriei Târgu-Mureș, să avem o discuție privind micro-orășelul care se va dezvolta adiacent spitalului: parcare, spații comerciale, spații de cercetare, cabinete medicale, locuințe pentru cadrele medicale.

Vom prezenta, în scurt timp, proiectul pe care îl propunem pentru a fi dezbătut, precum și constituirea bazei de depunere a proiectelor și accesarea fondurilor europene.

(N.red. Titlul ne aparține.)

Lasă un comentariu