Bucuria de a fi împreună

Distribuie pe:

La inițiativa părintelui Dacian Oprea, din Parohia Ortodoxă Română Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop, Irineu al Alba Iuliei, în data de 6 septembrie, la complexul “Montana” din localitatea Morăreni, s-a desfășurat activitatea sportivă de fotbal: “Bucuria de a fi împreună”.

Această activitate i-a adus împreună pe copii, dar în același timp și pe preoții din parohiile ortodoxe Goreni, păstorită de Iuliu Oprea, Ibănești, aflată sub oblăduirea părintelui Eugen Oprea, Rușii Munți, păstorită de Daniel Cota, Deda, condusă de părintele Gabriel Farcaș, “Constantin și Elena” din Reghin, păstorită de părintele Alin Șut, Idicel Pădure, aflată sub oblăduirea părintelui Eugen Micu, Idicel Sat, condusă de părintele Cosmin Maftei, Batoș, păstorită de părintele Vasile Anca, și Râpa de Jos, condusă de părintele Dacian Oprea.

Înainte de a începe activitatea, copiii au fost împărțiți în două grupe, în funcție de vârstă. Cu toții s-au simțit bine, petrecând împreună, legând prietenii și comunicând între ei, chiar dacă la final a existat o singură echipă învingătoare. La grupa mare, competiția a fost câștigată de Parohia Deda, iar la grupa mică, de Parohia Batoș, însă, importantă a fost participarea copiilor la activitate.

La final toți participanții au primit diplome de participare și o masă caldă.

Trebuie adresate mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea acestei activități, în mod deosebit primarului comunei Batoș, Dinu Cotoi, care ne-a pus la dispoziție apa minerală și diplomele pentru toți participanții, iar patronul complexului Montana, domnul Moldovan Cristian, ne-a pus la dispoziție terenul de fotbal și o ofertă generoasă în ceea ce privește masa. De asemenea, mulțumiri aducem și celor doi arbitri, Sergiu Adam și Cosmin Crăciun, care s-au implicat în această activitate.

Se pot organiza diverse activități cu tinerii și copiii din parohii, însă pentru acest lucru este imperios necesară o lucrare împreună, atât a preoților, cât și a oamenilor dornici de implicare în astfel de activități.

Lasă un comentariu