Prețurile produselor și energiei cresc continuu!

Distribuie pe:

În ultimul timp, prețurile produselor alimentare și a celor industriale au crescut și cresc continuu. Cauza: scumpirea carburanților, energiei electrice și gazului metan, însă și trecerea contribuțiilor de la angajator la angajați, precum și creșterea salariilor bugetarilor și a salariului minim pe economie.

În continuare, veștile cu privire la prețuri nu sunt deloc bune. Se anunță noi majorări ale prețurilor la gaze naturale, la energie electrică și la carburanți. Deocamdată nu s-a stabilit procentul noilor creșteri de prețuri, urmează ca, în curând, să fie anunțate. Rezultatul este creșterea proporțională de prețuri la toate produsele și serviciile, ca urmare a majorărilor din sectoarele energetice.

În concluzie, plusul adăugat la salarii și pensii nu va acoperi creșterile de prețuri la produse și servicii, așa încât, bucuria românilor că o să trăiască mai bine este de scurtă durată și, ce-i mai grav, e faptul că, vine iarna, perioadă în care sumele din facturi îi va obliga să reducă drastic restul cheltuielilor.

Lasă un comentariu