Profesorul universitar Corvin Lupu: “Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României” (IV)

Distribuie pe:

M.A.M.: De ce nu l-au vrut pe Geoană președinte?

C.L.: În timpul lui Ceaușescu, tatăl lui Geoană a fost general și șef al Apărării Civile a României, răspunzător de infrastructura critică a țării. El avea în răspundere, printre altele, buncărele prezidențiale, tunelurile care legau sediul CC al PCR de MApN, de Academia Militară, de Casa Poporului etc. Geoană a fost parte a complotului generalului Vlad și a generalului Stănculescu (agent al Securității), derulat sub coordonare sovietică, fiind el însuși în tabăra pro-sovietică din Securitate. La ordinul generalului Iulian Vlad, gen. Ioan Geoană a închis pe dinăuntru buncărul de la sediul puterii, adică de la CC al PCR (actualul MI), astfel încât Ceaușescu nu s-a putut retrage acolo, unde avea hrană, oxigen, alimente, apă pentru jumătate de an și unde avea un punct de comandă de unde putea lua și menține legătura cu toate unitățile MApN și ale MI din întreaga țară. Geoană, în 2009, ca și Stolojan în 2004, figurau în baza de date a SUA ca foști agenți ai taberei pro-sovietice din Securitate/SRI. De aceea au fost eliminați din joc. De altfel, este cunoscut că în pre-campania din 2009, Geoană a plecat incognito la Moscova să ceară ajutor, iar faptul a fost făcut public. Geoană nici măcar nu a negat. Ce să vă mai spun? Despre “Revoluția Facebook” din 2014, cred că am vorbit într-o altă discuție a noastră publicată în “Justițiarul”.

M.A.M.: Cititorii interesați de articolele dumneavoastră pot să le acceadă folosind motorul de căutare și scriind “Corvin Lupu interviuri Justițiarul”. Eu le recomand călduros și cărțile scrise de dumneavoastră! Scuzați-mă, continuați...

C.L.: Deci, încă o dată: care democrație? Cea în care magistrații sunt ofițeri sau agenți ai serviciilor secrete, încălcându-se grav legea și care distrug oameni, cariere sau firme ale celor care deranjează sistemul? Democrația este aceea în care ofițeri de informații sunt strecurați în ANAF și execută ordine de a-i nimici pe români, pentru ca străinii sau serviciile secrete să le poată lua afacerile?

În această democrație, cea care ne-a fost impusă de Uniunea Europeană, eu nu cred deloc! Ea nu va putea fi nici “reformată”, nici îmbunătățită. De ea trebuie să scăpăm cât mai repede și vom scăpa doar dacă UE se va destrăma și pe cadavrul ei vor renaște națiunile europene, așa cum preconizează doctrina național-protecționistă a noii administrații de la Washington. În caz contrar, vom rămâne colonie, ne vom deznaționaliza continuu, din popor cu un trecut, cu o cultură și o civilizație remarcabile, vom deveni doar o populație docilă și umilă...

Din punctul meu personal de vedere, recentele declarații ale președintelui SUA, potrivit cărora UE este un inamic al SUA, sunt încurajatoare, ca și creșterea conștiinței naționale și a naționalismului sănătos, patriotic, în multe state europene. Eu sper (speranța moare ultima) că timpul nu mai lucrează în favoarea judeo-globaliștilor. Cel puțin în acest moment istoric.

Dar lupta nu s-a terminat. Bancherii evrei, presa majoritar evreiască din întregul spațiu euro-atlantic și UE, și ea fiind tot o creație a judeo-globaliștilor, luptă în continuare împotriva noii administrații de la Casa Albă. Dar nu uitați: în acest moment istoric, singura garanție de securitate a țării noastre este Parteneriatul strategic SUA-România. Ca urmare, menținerea României în siajul Bruxelles-ului, Berlinului și Parisului este neproductivă, atâta timp cât președintele de la Casa Albă a declarat că Uniunea Europeană este “un inamic al SUA”. Mai mult decât atât, poate fi și periculos pentru România să urmeze calea inamicilor SUA.

M.A.M.: Dar tot nu ne-ați spus cum au fost, sau cum nu au fost americanii implicați în 10 august 2018, în marea manifestație, luptele de stradă și atacul guvernului?

C.L.: Au fost implicați din birou! Păi, de ce credeți că, de dățile acestea (februarie 2017 și august 2018), nu a căzut guvernul? De ce credeți că Jandarmeria a fost lăsată să-și facă datoria? Jandarmeria a acționat conform legislației NATO, cu mențiunea că a fost cam blândă, că jeturile de apă au fost puse în sistemul “duș”, nu în sistemul “tun” și că cei mai profesioniști dintre provocatori, cei ai serviciilor, nu au fost reținuți, iar unii dintre ei care au ajuns în mâna jandarmilor au fost eliberați...

Dacă americanii nu acționau din birou, serviciile europene, cu susținerea președintelui, ar fi reușit în operațiunea lor și, la Palatul Victoria, venea “guvernul meu”.

M.A.M.: N-o fi vrut șefii Jandarmeriei să rețină agenții unor servicii?

C.L.: Cred că da și cred că pentru astăzi este suficient ce am vorbit. Oricum, iarăși se vor supăra... supărăcioșii. Doresc toate cele bune cititorilor revistei “Justițiarul”.

M.A.M.: Vă mulțumesc.

http://www.justitiarul.ro

august 21, 2018

(Sfârșit)

 

Lasă un comentariu