La Școala Gimnazială ,,Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureș, Ziua de Curățenie Națională

Distribuie pe:

Un concept unic în România, care a adunat împreună românii din toate categoriile sociale și jucători din toate sferele, de la companii la autorități, media, ong-uri sau persoane publice, Ziua de Curățenie Națională s-a desfășurat sâmbătă, 15 septembrie, sub egida ,,Let's do it, Romania”!

Reprezentând cel mai mare proiect de implicare socială din România, are drept obiectiv responsabilizarea autorităților și cetățenilor în ceea ce privește gestiunea corectă a deșeurilor și aplicarea legislației de mediu. Proiectul își propune curățarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii țări, într-o singură zi.

Pentru a lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu - deșeurile, 150 de țări din întreaga lume s-au implicat în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional - World Cleanup Day. Cetățenii s-au alăturat instituțiilor, ONG-urilor, pentru a susține o natură vie, curată și un mediu înconjurător sănătos.

 În acțiune, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, s-au implicat și elevii de la Șoala Gimnazială ,,Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureș, coordonați de director adjunct, prof. înv. primar Codruț Morariu, prof. Prigoană Alina, prof. Dan Diana și prof. Nadia Iernuțan. Felicitări!

 

Lasă un comentariu