La Târgu-Mureș, a început înnoirea marcajelor rutiere

Distribuie pe:

Primăria Târgu-Mureș a dat start reabilitării marcajelor rutiere de pe arterele sale de circulație. O acțiune extrem de importantă, cu implicații largi pentru imaginea orașului reședință de județ, dar mai ales pentru sporirea siguranței în trafic, avându-se în vedere intensitatea și densitatea acestuia, care obligă conducătorii auto la manevre pe spații foarte reduse.

Vorbind despre imagine, este de reținut faptul că, înnoirea marcajelor pe scară largă, și în întreaga lor diversitate, contribuie esențial la înfrumusețarea urbei, similară cu primenirea ei cu o haină nouă, în vreme ce neglijarea acțiunii indică delăsare, o proastă gospodărire, și nu în ultimul rând, lipsa banilor de la buget cu această destinație. O carte de vizită de care trebuie ținut cont de către cei din fruntea orașului.

Pe lângă faptul că înnoirea marcajelor la timp, și nu după ce li se șterge urma, constituie o notă bună pentru cei care conduc orașul, înainte de toate marcajele sunt vitale pentru buna desfășurare a traficului, și evitarea coliziunilor în trafic, fiecărui conducător auto indicându-i-se astfel, cu limpezime, calea de urmat, lucru extrem de important pentru efectuarea cu claritate și promptitudine a comenzilor.

Să sperăm că, înnoirea marcajelor rutiere va deveni de acum înainte o prioritate atât gospodărească, cât și bugetară, pentru toți edilii de localități și mai ales pentru cei ai municipiului Târgu-Mureș. Ca primă măsură și răspuns, în același timp, la aglomerația din trafic care devine, de la un an la altul, tot mai riscantă pentru cei de la volan.

Lasă un comentariu