Aparatură ultramodernă și servicii noi de imagistică la Facultatea de Medicină Dentară

Distribuie pe:

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Târgu-Mureș va beneficia, începând cu luna octombrie a acestui an, de aparatură și tehnologie de ultimă generație în domeniul radiologiei dentare, oferind pacienților cele mai noi și accesibile servicii imagistice: tomografii computerizate 3D, fotografie 3D a feței, radiografii 2D panoramice și cefalometrice, informează conducerea UMF Târgu-Mureș.

Tomograful computerizat, recent achiziționat, oferă acuratețe maximă în diagnosticarea afecțiunilor din sfera maxilo-facială prin imagistica 3D, fotografii 3D, panoramare în 2D și cefalometrii, toate într-un singur echipament, indispensabil în implantologie, ortodonție, chirurgie maxilo-facială, endodonție, parodontologie, investigarea articulației temporo-mandibulare.

Rezultatele sunt stocate în computer și se transmit în format electronic (mail) către medicul sau studentul care tratează pacientul. De aceste servicii pot beneficia atât pacienții tratați de către studenți, medici rezidenți sau cadre didactice care își desfășoară activitatea clinică în cadrul Facultății de Medicină Dentară, cât și pacienții care urmează tratamente de specialitate în cabinetele sau clinicile private, se menționează în comunicat. (sursa foto: umftgm.ro)

Lasă un comentariu