Pompierii mureșeni, printre cei mai buni salvatori din țară!

Distribuie pe:

Cele mai bune 13 echipaje de descarcerare și prim-ajutor din România, din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență, au participat, în perioada 19-21 septembrie, la Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, eveniment ce s-a desfășurat la Mioveni, în organizarea ISU Argeș și a primăriei orașului.

Probele de concurs au constat în rezolvarea unor scenarii complexe (descarcerarea persoanelor din vehicule și acordarea primului ajutor calificat) și s-au desfășurat sub arbitrajul unor experți străini și al specialiștilor IGSU. Suportul pedagogic pentru pompierii paramedici a fost asigurat de Groupe Renault România, care a și pus la dispoziție pentru acest concurs 30 de vehicule.

Reprezentanții ISU Mureș și-au dovedit, și de această dată, profesionalismul, talentul, stăpânirea de sine și curajul: pompierii mureșeni au obținut locul II la proba “Descarcerare din autovehicule”, locul III la proba “Traumă” și titlul de “Cel mai bun echipaj de paramedici”.

Lotul reprezentativ al ISU Mureș se pregătește pentru Competiția Mondială de Descarcerare și Prim-Ajutor din Africa de Sud.

Lasă un comentariu