Concurs de pescuit și gulaș la ceaun

Distribuie pe:

Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș organizează vineri, 5 octombrie 2018, cu sprijinul Primăriei Voivodeni, cea de a XII-a ediție a Concursului de Pescuit “Fir Întins”, care se va desfășura la Pescăria “Gliga” din Voivodeni.

Concursul este dedicat atât tinerilor, în general, cât și studenților, persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, iar obiectivul principal al competiției este apropierea de natură, oferind participanților alternative de petrecere a timpului liber, momente recreative și de relaxare.

Se va pleca la ora 8 din fața Casei de Cultură a Studenților, iar întâlnirea participanților la Pescăria “Gliga” din Voivodeni va avea loc la ora 8.30. Pescarii își vor arunca undițele în apă începând cu ora 10. După efectuarea tragerii la sorți, concurenții ocupă locurile din standuri și au la dispoziție aproape 30 de minute timp de pregătire, în care sunt permise: pregătirea uneltelor și a accesoriilor de pescuit, pregătirea nadelor și a momelilor, sondarea apei cu undițele de care dispun concurenții, orice altă activitate în vederea organizării locului de pescuit.

După terminarea concursului, va avea loc cântărirea peștilor, afișarea rezultatelor și premierea câștigătorilor, cu diplome și materiale specifice de pescuit. Deliciul zilei va fi un gulaș la ceaun.

Regulamentul și fișa de înscriere pot fi solicitate printr-un e-mail cu subiectul - “Concurs de pescuit”, la adresa ccstargumures@gmail.com sau direct la sediul Casei de Cultură a Studenților. De asemenea, se mai pot înscrie și online, accesând site-ul și paginile de facebook ale Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș.

Data limită pentru înscrieri este 1 octombrie 2018, iar înscrierea și participarea sunt gratuite.

Lasă un comentariu