HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2018

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, luna octombrie din acest an va fi una dinamică, plină de evenimente care ne aduc cu picioarele pe pământ și ne dau încredere în propriile forțe.

Sunt posibile și unele dezamăgiri, mai ales dacă vom constata că persoanele cărora le-am acordat ajutor nu meritau. De asemenea, pot apărea conflicte cu rudele sau cu persoana iubită, de aceea nu trebuie să oferim motive de invidie sau de gelozie. Însă, fiecare zodie cu destinul ei, după cum urmează:

Berbec - Atenția ta va fi îndreptată în mare parte asupra familiei și, indiferent de problemele apărute, îți vei trage energie din cei apropiați. Luna octombrie îți va aduce o mare capacitate de asimilare a informațiilor, iar atât timp cât rămâi concentrat pe problemele reale, niciun obstacol nu pare de neînvins. Vei fi mereu curios, vei discuta relaxat despre subiecte considerate tabu, te implici în medierea unor conflicte, însă vei rămâne foarte atent la prioritățile tale. Banii vin doar din muncă, dar nu ai motive să te plângi, mai ales că partenerul compensează prin calm, înțelegere și iubire.

Taur - Atmosfera generală a lunii va fi una foarte pozitivă, la ea contribuind relațiile amoroase din cuplu, dar și realizările pe plan profesional, unde succesul vine din capacitatea bună de organizare de care dai dovadă. Vei fi plin de carismă pentru cei din jur, ceea ce te ajută chiar să ceri o mărire de salariu. Cu toate acestea, nu trebuie să devii arogant, deoarece asta poate strica totul. Nu te speria să iei decizii pe termen lung, luna octombrie oferindu-ți o mare limpezime a minții care te ajută să vezi clar consecințele faptelor tale.

Gemeni - Vei întâlni oameni noi, atât în particular, cât și în relațiile de serviciu, cu care te vei înțelege bine de la început. Datorită încrederii nou dobândite, vei avea succes în tot ceea ce întreprinzi, acum fiind timpul să faci schimbările pe care le dorești. Fiind mult mai calm și mai relaxat, vei îmbunătăți mult și relația cu partenerul, fiind posibil chiar să decideți împreună aducerea pe lume a unui copil. Bani ai destui, iar perspectivele sunt foarte promițătoare.

Rac - Luna octombrie reprezintă o perioadă propice pentru carieră, nu vei duce lipsă de motivație, vei avea un bun control de sine, lucru util în relaționarea cu oamenii, ceea ce te entuziasmează cum rar ți se întâmplă. În viața personală, vei fi apreciat din plin, atât de prieteni, cât și de familie. Însă, trebuie să ai grijă la sănătate, deoarece, din neatenție,

poți suferi răni minore, care te obligă să revii cu picioarele pe pământ. Un alt risc este acela de a deveni dependent de laude, iar dacă nu le primești îți pierzi entuziasmul și începi să te subestimezi.

Leu - Datorită personalității tale, ai trecut deja peste ce era mai rău, iar această lună promite armonie și fericire, cu condiția să acorzi mai multă atenție relațiilor. Foarte avantajate sunt relațiile pe termen lung, întrucât crește încrederea în partener. Este timpul ideal să treceți la nivelul următor (logodnă, căsătorie, copii). Nu vor lipsi nici succesele în carieră, de aceea profită de toate oportunitățile care apar, nu rata șansele care se ivesc și vei reuși. Liniștea și relaxarea le vei găsi în familie.

Fecioară - Luna octombrie îți aduce ezitări și nehotărâre în luarea deciziilor importante, motive numai bune pentru a amâna orice schimbare în viața ta. Pentru că îți este greu să îți exprimi clar opiniile, ai tendința să te izolezi de restul lumii și să te concentrezi pe învățarea de lucruri noi. Confortul și liniștea ta vin din partea partenerului de viață, care te tratează cu multă înțelegere și chiar cu răsfăț.

Balanță - În această lună, nu trebuie să faci valuri la locul de muncă. Recomandabil este să nici nu te grăbești, dar nici să nu rămâi în urmă, astfel încât să nu atragi o atenție nedorită a șefilor asupra ta. Altfel, toate micile greșeli de la serviciu pot fi readuse în discuție, știrbindu-ți reputația. Plimbările în aer liber, singur sau alături de familie, îți vor împrospăta mintea și te vor face capabil să rezolvi instantaneu orice problemă care ar putea apărea.

Scorpion - Agitația din carieră va dispărea în această lună, însă pot apărea mici reproșuri la adresa ta în sânul familiei. Încearcă să nu îți mai verși furia la locul de muncă sau acasă, deoarece nu toată lumea îți acceptă temperamentul vulcanic și pot ieși scântei din astfel de confruntări. Scorpionii singuri au parte de multe aventuri și flirturi, iar familiștii își vor redescoperi pasiunea pentru partener. Disputele anterioare rămân în urmă, locul lor fiind luat de înțelegere și armonie.

Săgetător - Octombrie se anunță o lună fără griji în privința carierei, întrucât energia și îndemânarea te ajută în orice activitate, iar șefii nu rămân indiferenți față de eficiența ta. O primă sau chiar o mărire de salariu este foarte posibilă. În schimb, relațiile afective vor avea de suferit, din cauza tendinței tale de a despica firul în patru, aducându-ți partenerul la exasperare. Îți recomandăm să îți îndrepți energia debordantă spre hobby-uri sau spre realizarea unui plan de afaceri pentru investirea banilor de care dispui.

Capricorn - Ceea ce este oarecum bulversant pentru tine în această lună privește planul relațional, fiind foarte posibil să te îndrăgostești la prima vedere. Pasiunea ar putea să îți întunece rațiunea și să ajungi chiar la adulter. Dacă nu ești atent, poți avea probleme mari în familie, dar și la locul de muncă, din cauza lipsei de concentrare. Oricum, îți vei da seama singur că nu e vorba de iubire, ci doar de un foc de paie, pentru care nu merită să riști.

Vărsător - Octombrie îți va aduce o energie mentală enormă, grație căreia poți procesa cu ușurință o cantitate mare de informații. Perioada este bună și pentru consolidarea pe termen lung a relațiilor afective. Ești foarte receptiv la nevoile partenerului, iar acest lucru va fi apreciat din plin. Situația în carieră e una banală, nu apar oportunități de avansare sau de câștig suplimentar, așa că nici tu nu prea ai chef de muncă. Gândește-te și la sănătatea ta, mai ales că ești sensibil la răcirea vremii.

Pești - În această lună vei fi foarte generos, încercând să faci pe toată lumea fericită și să trăiești în armonie. Totuși, nu te rupe cu totul de realitate și, mai ales, nu uita că sentimentele nu pot fi cumpărate cu cadouri, cu excursii sau cu bani. Pe lângă faptul că financiar ești cam la limită și ar trebui să te împrumuți, riști și să fii dezamăgit. Spre sfârșitul perioadei devii mai ponderat și te poți concentra din nou pe muncă pentru a rezolva problemele restante.

Lasă un comentariu