O lume întreagă, la Referendumul din 6-7 octombrie a.c, este cu „ochii" spre România! DA, pentru Familia naturală! DA, pentru viitorul României! (II)

Distribuie pe:

Nu este nevoie să fii savant ca să îți dai seama că lumea în ansamblu, cuprinsă de „febra" unei revoluții mondiale care are ca scop schimbarea din temelii a felului firesc al oamenilor de a gândi și trăi, se află constrânsă, ca într-o menghină, să adopte ideologia globalistă, „progresistă", pentru ca în final să „triumfe" planetar, în disprețul oricăror legi consacrate, Noua Eră a secularismului, a disprețului față de oricine care, având altă capacitate de înțelegere a lucrurilor și încercând să se opună, poate fi imediat „pus la colț" cu etichetele stigmatizante de: intolerant, înapoiat, bigot, medieval, homofob etc. Cum nici noi, românii, nu avem cum să scăpăm de avalanșa acestor asocieri aberante, iată că în aceste momente ne confruntăm, după ce atâtea alte popoare au fost supuse diversionist „spălării creierelor", cu agresivități menite să ne șteargă identitar pur și simplu, prin sucirea sensului real a ceea ce înseamnă Căsătoria și implicit Familia, din istorie! De aceea, ca să ne protejăm noi și urmașii urmașilor noștri, peste 3 milioane de bravi români ne-am unit ca să inițiem civic - în niciun caz în favoarea vreunui partid politic - modificarea Constituției în sensul recunoașterii Căsătoriei ca uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Totul, în conformitate cu legile în vigoare și cu supervizarea autorităților competente. Este, deci, dreptul nostru să ne gândim la noi, la viitorul României, protejându-ne realmente de acei anticorpi sociali care, făcându-le jocul unora de peste mări și țări, vor acum să ne introducă - de s-ar putea cu japca - o instituție socială în întregime necunoscută în istoria umanității și în experiența omenirii: „căsătoria" homosexuală!

Ca să ne discrediteze însă, așa-zișii progresiști au purces, atacându-ne în fel și chip, la minciuni de genul că Referendumul nu ar fi o prioritate (este fals, căci fără nașteri degeaba mai trăncănești despre corupție și sărăcie), că Referendumul ar fi al lui Dragnea (este fals, căci Dragnea ne-a blocat inițiativa vreo 2 ani), că Referendumul ar costa mult (este fals, căci merită să dăm toți banii ca să apărăm sănătatea nației române de niște anticorpi cu efect letal pe termen lung) etc. Încercând așadar să evităm capcana întinsă de cei care vor să ne luptăm între noi, fără să-și dea seama că - boicotând Referendumul - încalcă de fapt legile Țării și sfidează statul de drept, să dăm dovadă de unitate în cuget și, refuzând la nivel național să negociem Căsătoria și Familia, să mergem cu toții la Referendum (este nevoie de 5.675.245 de voturi exprimate DA) și să votăm în sensul clarificării a ceea ce autorii inițiali ai Constituției au avut în minte.

Cu înțelepciune, să dăm curs îndemnului PF Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române: „Biserica atunci când afirmă, apără și promovează Familia binecuvântată bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, care poate da naștere la copii, Biserica de fapt aduce mulțumire, mărturie și slavă lui Dumnezeu Creatorul. Această zi de pomenire ne arată că Dumnezeu a creat Familia încă de la crearea lumii când l-a făcut pe om, bărbat și femeie, cu scopul de a contribui la înmulțirea și continuitatea neamului omenesc… ÎNDEMN CLERUL ȘI CREDINCIOȘII NOȘTRI ca atunci când trebuie să afirme, să apere, să promoveze familia binecuvântată, care dă naștere copiilor, formată din bărbat și femeie, SĂ FIE MĂRTURISITORI ai lui Dumnezeu, aducem binefacere pentru Biserică și popor și păstrăm cu fidelitate darul sfânt al vieții!"…

Lasă un comentariu