“Zilele Simfoniei de Toamnă”

Distribuie pe:

Ziua Educației, celebrată în 5 octombrie, constituie principalul cadru de referință pentru recunoașterea și confirmarea drepturilor și responsabilităților cadrelor didactice, o sărbătoare a valorii în educație, spunea prof. Ioan MACARIE, inspector școlar general. Domnia sa adăuga că, în 5 octombrie, între orele 9-13, Inspectoratul Școlar Județean Mureș marchează evenimentul prin diverse activități festive, incluse în programul “Zilele Simfoniei de Toamnă”. Derularea acestora (dansuri, ansambluri folclorice etc.) se desfășoară pe esplanada din fața Teatrului Național din Tg.-Mureș.

Vor participa directorii și cadrele didactice. De asemenea, au fost invitați elevii și părinții unităților de învățământ din municipiul Tg.-Mureș - grădinițe, școli gimnaziale, licee, colegii. Toți participanții se vor delecta în cadrul festivităților specifice unei astfel de acțiuni.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș preciza că sărbătoarea școlilor târgumureșene va coincide cu Festivalul Național al Fanfarelor Școlare, organizat de Palatul Copiilor din Tg.-Mureș, ai cărui participanți din țară vor lua parte și la această manifestare.

Lasă un comentariu