Compania Poșta Română ne pune la dispoziție plicuri personalizate!

Distribuie pe:

Compania Națională Poșta Română a lansat, marți, 9 octombrie 2018, cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei, un nou serviciu - MyLetter - prin care clienții pot să își personalizeze, cu propriile imagini, plicurile de corespondență.

Comanda și plata se fac online, dar este necesar să comanzi minimum 10 plicuri, al căror preț este de 21,8 lei, care vor fi livrate în maximum 3 zile.

“Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secțiunea MyLetter, unde expeditorul va încărca fotografia preferată, va vizualiza poziționarea pe fața plicului și va completa datele sale și ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar și va primi factura pe adresa de e-mail comunicată. Plata se efectuează în condiții de maximă siguranță, prin intermediul platformei de plăți online pe care Poșta Română o pune la dispoziția clienților.

Aniversăm Ziua Mondială a Poștei prin lansarea acestui nou serviciu inovativ, care face legătura între poșta tradițională, pe suport de hârtie, și tehnologiile IT&C. Este modul nostru de a marca această sărbătoare importantă pentru Poșta Română și sperăm că MyLetter se va bucura de succes, mai ales în rândul clienților corporate care vor să se promoveze într-un mod inedit.

Serviciul MyLetter oferă clienților, companiilor sau persoanelor fizice, posibilitatea de a utiliza plicuri personalizate în comu-nicarea curentă cu partenerii de afaceri sau cu ocazia unor evenimente importante din viață.

Plicurile create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plății, se efectuează operațiunile de tipărire pe suport fizic, sortare și introducere a trimiterilor MyLetter în rețeaua poștală.

Timpul de circulație al plicurilor personalizate va fi de maximum 3 zile, iar prețul este de 45,20 lei, pentru 50 de bucăți”, explică Poșta Română, într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu