Câștigătorii concursului de pescuit “Fir Întins”

Distribuie pe:

Recent, Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș a organizat cea de a XII-a ediție a Concursului de pescuit “Fir Întins”.

Competiția, desfășurată la Pescăria ,,Gliga”din Voivodeni, a fost dedicată atât tinerilor, cât și studenților, persoane cu vârsta între 18 și 35 de ani. S-a dorit apropierea tinerilor și studenților de natură, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber, momente recreative și de relaxare.

După cinci ore de întrecere, odată cu fluierul final, s-au cântărit capturile, după care toți peștii au fost eliberați în mediul lor natural. Cei mai buni pescari au fost premiați cu diplome și materiale specifice activității de pescuit. Clasamentul s-a făcut în funcție de greutatea capturată. În urma deliberării, au fost desemnați câștigătorii: Locul I - Ungureanu Valentin - absolvent al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” Iași (13,93 kg); Locul II - Lovasz Szabolcs Lorand - student la Postliceala MedFarmSperanța (11,45 kg); Locul III - Matei Marcel - student la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș (6,18 kg); Cel mai mare pește capturat - Ungureanu Valentin - absolvent al Universității “Al. Ioan Cuza” Iași (2,59 kg), și cel mai mic pește capturat - Beres Andrea, absolventă a Universității “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca (0,02 kg.)

Toți participanții au avut de câștigat la închiderea evenimentului, fiind serviți cu un gulaș gătit “ca la mama acasă” și pregătit pe malul lacului, ne spunea Anca Olteanu, referent cultural la Casa de Cultură a Studenților Mureș.

Lasă un comentariu