Reacții după Referendum S-AU DEMASCAT!

Distribuie pe:

„Avem aproape un milion și jumătate de unguri, care nu au ieșit la vot (la Referendumul pentru Căsătorie - n.a.). Ei au sabotat România și sabotează de 100 de ani tot ceea ce este legat de România profundă și de statul național unitar român și o fac cu complicitatea foarte vinovată a clasei politice românești. Ei nu sunt proști, ca alți boicotiști cu creierele spălate, sunt răi și ne urăsc. S-a văzut de prea multe ori acest lucru pentru a mai putea fi contestat. Restul sunt vorbe neadevărate" (Prof. univ. dr. Corvin Lupu).

Ținând morțiș să fie pe aceeași lungime de undă cu globaliștii elitei minoritare de pe axa Bruxelles-Washington, cei atât de vocali în parade ale ,,diversității" menite de fapt să ne fractureze dăinuirea ca neam în Noua Eră, s-au găsit și pe la noi niște nume extrem de zornăitoare, dar consistent „umflate" de vuvuzelele mașinăriei propagandistice, care să reușească trista performanță, manipulând iresponsabil o parte din corpul nostru național, de a se poziționa împotriva unui Referendum și a unei inițiative cetățenești declarate constituționale și legale, deci împotriva democrației și a dreptului poporului român de a decide! Gestul lor, de a se situa astfel în afara legii, constituie pentru întreaga Românie, cât a mai rămas neînregimentată și conectată la o altă realitate decât cea indusă diversionist prin Radio, TV și net (folosite nefast ca arme spirituale îndreptate împotriva poporului român), un moment de răscruce, foarte potrivit, ca să ne putem face un examen, de conștiință colectivă, pentru a distinge rațional pe cine anume să ne bazăm, dacă ne mai interesează să trăim în DEMOCRAȚIE și LIBERTATE, când ni se va oferi ocazia, la urne, dacă vrem ca urmașii noștri să mai aibă un viitor.

Nu numai că s-au împotrivit demersului ca poporul să își exprime „vocea", legal, dar această „mână" de oameni-cheie, ghidați de „cine trebuie", nu au ezitat deloc, în sumarele sau inexistentele lor procese de conștiință, să arunce în derizoriu Referendumul pentru

Căsătorie și Familie, să ne facă din nou slugi la curți străine și să „arunce la coș" perpetuarea speciei umane și sănătatea mintală a neamului nostru. Vă reamintim, stimați cititori, că acești adepți ai boicotului, sabotându-ne interesele naționale, au atacat atât la persoană, cât și demersul Referendumului în sine, prin cuvinte și atitudini explicit neprincipiale: președintele K.W. Iohannis (secondat de o parte din P.N.L, #Rezist și evangheliștii sași de care aparține) i-a discreditat pe inițiatori, numindu-i „fanatici religioși" , apoi a votat (formal) la Referendum aproape de închiderea urnelor; C.P. Tăriceanu (secondat de ALDE) și-a lăsat adepții să acționeze conform conștiinței și nu l-a văzut nimeni votând;

L. Dragnea (secondat de PSD) a tergiversat timp de 3 ani organizarea Referendumului, nu a implicat partidul în campania de informare a românilor și chiar a declarat înainte de vot că va susține „parteneriatul civil" al LGBT; L. Orbán (secondat de PNL) s-a pronunțat la început împotriva Referendumului, dar a lăsat apoi membrilor libertatea de a vota conform conștiinței și, în cele din urmă, a votat la Referendum, K. Hunor (secondat de UDMR) nu a votat în prima zi (nu avea buletin la el!), dar „sugestia" a făcut ca minoritatea maghiară să boicoteze în bloc Referendumul; V. Ponta (secondat de Pro România! ) s-a autoproclamat ,,cel mai mare dușman al Referendumului" (,,pe când candida la prezidențiale, ne amăgea că este ortodox și avea să fie decorat, în 2013, cu cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Ardealului'') etc.

Cu toții am avut astfel ocazia ca, la acest Referendum, să vedem adevărata față pe care o au cei care, pretinzând că sunt apărători legitimi ai „statului de drept", au încălcat de fapt Constituția și legile țării în disprețul deciziilor CCR, au deturnat manipulator voința poporului și, culmea!, vor să ne mai ceară încă o dată votul!

Lasă un comentariu