Prevenirea exploatării prin muncă

Distribuie pe:

Specialiștii Centrului Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale împotriva Traficului de persoane (instituție coordonator Național al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, cu rolul de a desfășura activități de prevenire și monitorizare a acestui fenomen infracțional) au organizat, în ultima perioadă, acțiuni pentru marcarea Zilei Europene de luptă împotriva traficului de persoane. Astfel, informațiile de prevenire a exploatării prin muncă au ajuns și la elevii Liceului Tehnologic „Zeyk Domokos" și Liceului Teologic Unitarian „Berde Mozes", din Cristuru Secuiesc.

Cu acest prilej, participanții au vizionat și spotul video al Campaniei Naționale „Cunoaște-ți drepturile. Respectă-ți obligațiile!" și au discutat despre acest subiect, elevii primind cu interes materialele de prevenire realizate pentru grupul țintă.

Coordonatorul Centrului Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale împotriva Traficului de personae a mulțumit unităților de învățământ pentru organizare și implicare.

Lasă un comentariu