Muzica, la intersecția dintre industrie și drept

Distribuie pe:

Luni, 22 octombrie, începând cu ora 10, Sala de spectacole a Școlii Populare de Artă din Târgu-Mureș (Clădirea Apollo - Piața Trandafirilor nr. 5) va găzdui cea de a doua ediție a Conferinței Dreptul muzicii - Industria muzicală, inițiată de conf. univ. dr. Paul Popovici.

Evenimentul, în cadrul căruia vor fi dezbătute chestiuni esențiale ale genului, aflate la intersecția muzicii cu știința dreptului, este organizată de Centrul de Cercetări în Dreptul Proprietății Intelectuale “Aurelian Ionașcu” în colaborare cu Oficiul Român pentru Drepturile de Autor și Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private.

Mijloace de protecție în domeniul drepturilor de autor, aspecte europene privind aplicarea dreptului proprietății intelectuale, protecția operelor muzicale folclorice prin intermediul dreptului de autor sunt câteva dintre subiectele abordate în cadrul manifestării, care va fi moderată de lect. univ. dr. Raul-Felix Hodoș, de la UMFST Târgu-Mureș, președinte al Societății Române de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private.

Lasă un comentariu